El centre

El centre

Festa a l'unicorn 24/04/2010

Aquesta tarda s'ha fet una petita festa a la hipica, per commemorar la nova activitat que es realitzarà al centre l'equinoteràpia.
Hi ha hagut una molt bona afluència de gent, on primer hi ha hagut una presa de contacte. Tot seguit s'ha fet una petita explicació dels origens, de com es va arribar per començar a fer la teràpia.
S'ha fet una petita meditació i a continuació ja hi ha hagut una presa de contacte amb els cavalls,on s'ha realitzat la higiene amb els diferents estris de neteja; després s'ha procedit a montar els cavalls i començar a experimentar amb ells. Tot això acompanyat d'un bon berenar, donar també les gràcies a la gent que ens han portat pastissos, canapès, licors entre altres coses.
Donar les gràcies a la carnisseria "Can Morera", perquè ens han preparat unes plates d'embotit molt ben decorades, i el més important, bonissim!!
I per descomptat els propietaris de la hipica i tots els que ens han ajudat a que la festa sortis fantasticament.
Moltes gràcies a tots els que heu vingut, i els que no ho heu pogut venir per varis motius.
Ha estat una molt bona experiència

FOTO DE GRUP










TREBALL DESPERTAT DE LA LLAVOR










BERENANT UNA MIQUETA










EL CENTRE EN PLENA ACCIÓ












LA GALANTA I L'ABRIL

1 comentari:

margarita ha dit...

Moltes gràcies per el reconeixement, la veritat és que he gaudit moltíssim elaborant aquestes presentacions i també tinc que dir que vaig estar encantada amb tota la riquesa que vara-ho oferir el dissabte a la tarda….moltes gràcies a tu i a ta mara