El centre

El centre

DIUMENGE 28 DE AGOST DEL 2011AVUI QUAN HE ARRIBAT A LA HIPICA M´ESPERAVENT LA CARLA , L´ANNA , EN SERGI I LA MONICA . HE PREPARAT EL CIRCUIT I EN SERGI M´HA AJUDAT A POSAR ELS CONOS I ELS PALS .

HE POSAT LLETRES EN ELS CONOS . HA SIGUT MOLT FACIL . DESPRES HE ANAT A L’ALTRA PISTA I HE FET LA HIGIENE I HE TINGUT QUE DEMANAR QUE M´AJUDES EN SERGI . DESPRES HE ANAT A VESTIR A LA NEU I DESPRES HE MONTAT . EN SERGI HA PORTAT A LA NEU . I HEM PASSAT PELS CONOS I PEL PONT I HA SIGUT MOLT FALCIL . DESPRES HE ANAT A L´ALTRA PISTA I HE TIRAT AROS EN ELS PALS QUE EREN DE COLOR TARONJA I DE COLOR BLAU . I HE TIRAT 4 AROS . DESPRES HE ANAT A L´ALTRA PISTA I LA CARLA M´HA DIT ELS CONOS SALTATS I HO FET SENSE PROBLEMES, HA SIGUT MOLT FACIL .


MENTRE FEIA LA CLASSE HA VINGUT EN FELIX I L’HE FELICITAT FELIX PERQUE EL DIMARTS 30 SERA EL SEU SANT I HA ESTAT MOLT CONTENT .
DESPRES DE FER LA CLASSE HE TINGUT QUE DONAR-LI UNA ABRAÇADA BEN LLARGA A LA NEU MENTRE EN SERGI PORTAVA A LA NEU EN EL PAL PER LLIGAR-LA . DESPRES HE TINGUT QUE RECOLLIR LA MANTA I EL XINXUELO . I DESPRES HE TINGUT QUE DONAR-LI A LA NEU UNES PASTENAGUES DE PREMI. I LA CENDRA TAMBE VOLIA QUE N’HI DONGUES A ELLA . DESPRES HAN VINGUT ELS PARES D’EN JOAN I LA MONICA, EN MIQUEL I EN JOAN M´HAN FELCITAT . DESPRES HEM QUEDAT PER LA SETMANA QUE VE .
FINS LA PROPERA! . JA US ANIRE INFORMANT ALEIX .