El centre

El centre

DIUMENGE 21 D´AGOST DEL 2011

AQUEST MATI ENS HEM AIXECAT MOLT AVIAT I HEM ANAT A L´HIPICA , QUAN HEM ARRIBAT M´ESPERAVEN LA CARLA, L´ANNA , EN SERGI I LA MONICA . PRIMER HEM PREPARAT EL CIRCUIT QUE AVUI HA SIGUT MOLT DIFICIL...HAVIEM DE FER SERVIR CONOS I PILOTES DE COLORS QUAN ELS HEM TINGUTS POSATS HEM DIVIDIT LA PISTA EN DUES PARTS . A CADA COSTAT HI HAVIEN CONOS I PILOTES DE DIFERENTS COLORS .
DESPRES HEM ANAT A BUSCAR A LA LISA AL CAMP QUE ESTAVA AMB EL SEU POLTRE QUE ES DIU DIAMANT . LA LISA ES DE CAPA PIA PERO COM QUE ES TAN CLARA SEMBLA DE COLOR BEIGE PERO EL SEU POLTRET DIAMANT ES DE COLOR BLANC I MARRON . L’HE PORTAT A LA PISTA I LI HEM ENSENYAT EL CIRCUIT .

DESPRES HEM FET L´HIGIENE LI HE CANTAT UNA CANÇO NOVA PERQUE L´ALTRE ES UNA MICA ROTLLO . I LI HE DIT COSES BONIQUES . AQUESTA SETMANA PRACTICAREM A CASA AMB LA MARE I AMB EL PARE . I FAREM UNA CANÇO MOLT MACA PER LES EUGUES . DESPRES LI HE POSAT LA MANTA I LA SELLA DE MONTAR I HE MONTAT . HEM FET EL CIRCUIT A CAVALL , LA LISA ES UNA EUGA MOLT TRANQUILA I M´AGRADA MOLT MONTAR-LA . TAMBE HA VINGUT EN FELIX I EN JOSEP MARIA I M´HAN SALUDAT . QUAN HEM ACABAT DE FER EL CIRCUIT HE ANAT A LA PISTA GRAN PER FER EL TROT . M´HA ENCANTAT FER EL TROT . DESPRES HE RECOLLIT LES COSES I LI HE DONAT EL PREMI A LA LISA I L’HE PORTAT AL CAMP I LI HE FET UN PETO I LI HE DONAT LES GRACIES PER FER UNA CLASSE TAN MACA AMB MI .
D´AQUÍ POC ELS DIES 9 , 10 , I 11 DE SETEMBRE ES FA LA TERRA DE TROBADORS A CASTELLO D´EMPURIES . TOTS ELS DE LA HIPICA ESTAN TREBALLANT MOLT PER FER UNA FESTA BEN MACA JO JA TINC LA MEVA DISFRESSA DE MITGEVAL I M´AGRADARIA QUE TOTS ELS QUE LLEGIU EL DIARI VINGUESSIU A VEURE LO BE QUE HO FAN HAN TREBALLAT MOLT PERQUE TOT SIGUI MOLT MACO . I SEGUR QUE PODREU VEURE TOTES LES EUGUES TAN MAQUES I ELS SEMENTALS QUE FORMEN L´HIPICA ARNAU I L´UNICORN BLANC .

GRACIES PER DONAR-ME AQUESTES ESTONES TAN MAQUES TOTS ELS DIUMENGES AL MATI .


QUE PASSEU UNA BONA SETMANA I FINS DIUMENGE VINENT. ALEIX