El centre

El centre

El diari: 21 de Novembre



21 de Novembre a les 10 del matí.

A primera hora del matí feia força fred, però ha sortit el sol i la temperatura ha anat pujant, hem pogut gaudir d'un matí ben maco.
Avui hem prioritzat el treball a terra, comunicació corporal entre l'Aleix i la Darling. Fer que el segueixi sense anar lligar, donar-li ordres amb el cos i movent els braços, fer-la girar... i després un cop al damunt diversos exercicis d'habilitat i agilitat i seguidament la descripció que en fa l'Aleix:


AVUI A LES 10 DEL MATI HEM ANAT A LA HÍPICA I QUAN HEM ARRIBAT LA CARLA I L’ANNA M’HAN DEIXAT TRIAR SI VOLIA LA NEU O LA DARLING. HEM ANAT A BUSCAR A LA DARLING A UNS CAMPS ON HI HAVIEN MOLTS CAVALLS. M’HAN EXPLICAT QUE ES RASQUEN AMB ELS ARBRES I HEM VIST UNES BRANQUES AMB RASTRES DE CLINA. HEM AGAFAT LA DARLING QUE NO TENIA GAIRES GANES DE TREBALLAR I L´HEM PORTAT PEL CAMÍ I DESPRÈS HEM FET LA CLASSE . AVUI HEM FET UNA COSA MÉS DIFÍCIL; CAMINAR SENSE PORTAR-LA AGAFADA I FER QUE ELLA EM SEGUÍS. ERA MOLT DIFICIL .
DESPRÈS HEM ANAT A LLIGAR-LA EN EL PAL I NO HE FET L’HIGIENE DE RASPALLAR-LA PERÒ LI HE POSAT LA MANTA I LA SELLA DE MUNTAR I DESPRES QUAN ESTAVA MUNTANT HE FET PRIMER DE TOT ELS CONOS . DESPRÈS HE JUGAT A UN JOC QUE ERA TIRAR PILOTES A UN ARO I N’HE ENCERTAT MOLTES.


DESPRÈS HE ANAT AL TROT TOT SOL I DESPRES LI HE DONAT PESTAGUES COM A PREMI PERQUÈ S’HO HA BEN GUANYAT . DESPRÈS HEM ANAT A VEURE ELS CADALLETS DE LA NUGGUET ENCARA NO PODEN OBRIR ELS ULLS FINS DINTRE D’ UNS DIES, EREN BEN PETITS . DESPRÈS HEM VIST ELS CONILLS QUE JA HAVIEN CRESCUT MOLT I N’HE AGAFAT UN DE MOLT PETIT . DESPRES HEM VIST A EN DUC I A L´HURACAN I ELS HE TOCAT A TOTS DOS I ELS HE DONAT PESTANAGUES I TOCAT EL NAS I EL PEL QUE ERA MOLT SUAU . M´HAN FET MOLTS PETONS . TAMBE HEM VIST EN REX I PORTAVA UN TALL DE PA MOLT GROS A LA BOCA I ES FÈIA EL PRESUMIT. TAMBE ESTAVA EN VALENT LLIGAT I LA NUGGET ESTAVA PROTEGINT ELS CADELLETS PERQUÈ NO ELS HI PASSÉS RES . DESPRES HEM QUEDAT PEL PROPER DIUMENGE . JA US ANIRE INFORMANT.

ALEIX

8 comentaris:

Jorge Cimadevilla ha dit...

Es que la Darling es muuuucha Darling

Anònim ha dit...

Guau Aleix! Què guay! Només de llegir el que has fet aquest diumenge se m'ha posat les dent llargues... jejeje
Tens molt sort d'estar amb ells, tots els animals i les persones que t'acompanyen. M'encantaria un dia visitar-vos.
¿Qui són en Duc i l'Huracàn?: dos burrinus? No em sonen, però m'he imaginat dos burrinos.
Saps que tinc un burrino amiguet, que es diu "Guerrero a luminoso"? T'ho ha dit l'Anna? També tinc un amic gos que es diu Roc i és molt carinyós. M'encantaria enseyar-te'ls.
Mira, saps que faré? Li enviaré un missatge a l'Anna i que t'ensenyi les fotos, fale?
Una abraçada!!!
Toni

Acorts ha dit...

Molt bé Aleix!
Quina sort que tens de poder muntar els cavalls, a mi m'agradaria també algun dia fer una passejada d'aquestes tan xules!
Ànims que no te n'adonaràs que el cavall ja farè tot el que tu vulguis, amb una mica de paciència tot resolt!
Una abraçada!

AnnaMArnau ha dit...

L'Aleix ha escrit:

HOLA TONI : EN DUC I L´HURACANT SON ELS CAVALLS DE L´HIPICA SON ELS DOS SEMENTALS EN DUC ES EL CAVALL D´EN JOSEP MARIA I L´HURACANT QUE ES EL MES VELLET ES EL CAVALL D´EN FELIX M´ENCANTA POSARLIS LA MA PER SENTIR COM RESPIRAN . JO TAMBE TINC UN GOS QUE ES DIU JACK ES UN JACK RUSSELL TERRIER I ES UN VERDADER TRAPELLA . A L´ANNA I LA CARLA L´ES ESTIMO MOLT . I SEMPRE TINC GANES DE ESTAR AMB ELLAS I ELS PAPES TAMBE . UN PETO ALEIX

Unknown ha dit...

Hola Sóc la Fina i no ens coneixem, però he llegit el teu bloc-diari i he quedat meravellada de la complicitat que tens amb els cavalls. A mi sempre m'han fet un xic de basarda. Ets molt valent !!
Ara tinc un gatet petit i és el primer animalo que tinc i cuido. Se'm fa un pel estrany, però també n'apendre.
a reveure Aleix!

AnnaMArnau ha dit...

L'aleix contesta a l'Àngels,,
HOLA ANGELS, AMB ELS CAVALLS EL QUE MES M´AGRADA ES DONARLOS DE MENJAR I POSAR LES MANS AL COSTAT DEL CAP I NOTAR COM MASTEGUEN . ALLA A LA HIPICA TAMBE ELS HI FAIG LA HIGENA QUE ELS A ELLS ELS HI AGRADA MOLT . QUAN ELS PORTO PESTANAGUES TOTS ELS CAVALLS ESTAN CONTENTS . FINS AVIAT
ALEIX

AnnaMArnau ha dit...

L'Aleix contesta a la Fina:

HOLA FINA GRACIES PER ESCRIURE . AMB ELS CAVALLS TINC MOLTA CURA AMB ELLS . I M´HE PUJAT GAIREBE A TOTS ELS CAVALLS DE LA HIPICA . JO VAIG TENIR 2 GATS UNA GATETA QUE ES DEIA LLUNA I UN ALTRE GAT QUE ES DEIA PLOM PERO VOLIAN TENIR FILLETS I ELS VAREM PORTAR A UN LLOC A ON VAREM PODER TENIRNE DE PETITETS.
QUE TINGUIS MOLTA SORT AMB EL TEU GATET I QUE JUGUIS MOLT AMB ELL . FINS UN ALTRE DIA. ALEIX

felix blanco ha dit...

Fa dies que no miraba el diari de l´Aleix. ¡cuestió de feina!
Aixo que esplicas del rastres ho em tingut de fer servir al camp que bam portar les burres. es tan grand que cuand las barem anar a veure el dia despres las cridabem i no benian, las bam estar buscan una bona estona fins que en Roger ba trobar un rastre que ens deia que habian trabesat el riu, y alla las bam trobar un lloc molt dificil d´arribar. Gracies que en Roger ba localizar aquell rastre,