El centre

El centre

Diumenge 14 de Novembre


Avui hem planejat una sessió compartida entre l'Arnau i l'Aleix, ja es coneixen van junts a la mateixa escola i ere un repte veure com interactuaven i treballaven des de sobre el cavall.
Son les 11 i arriben l'Aleix i l'Arnau contents però alhora espectants per veure que els hi farem fer!
Ha sigut una sessió molt divertida i que l'Aleix ens passa a relatar seguidament.

AVUI HA ESTAT UN DIA MOLT DIVERTIT . HEM COMPARTIT LA CLASSE AMB EL MEU AMIC ARNAU. ENS ESPERAVEN LA CARLA L´ANNA I EN JORGE . JO HE TRIAT A LA DARLING I L’ARNAU A LA NEU .PRIMER DE TOT LA CARLA ENS HA FET DONAR UN VOL AMB ELS CAVALLS PER LA PISTA, DESPRÈS HEM FET LA HIGIENE DELS CAVALLS JA ESTAN POSANT EL PEL DE L´HIVERN I S´HAN DE RASPALLAR FORT. TAMBÉ ELS HEM PINTAT LES UNGLES .


DESPRÈS ELS HEM POSAT LA SELLA I HEM COMENÇAT A MUNTAR . HEM FET UN CIRCUIT AMB ELS CONOS I EL PAL DESPRÈS HEM ANAT A L´ALTRA PISTA I HEM ANAT PEL PONT . LA CARLA I L´ANNA ENS HAN PREPARAT DOS JOCS . PRIMER HEM FET ELS AROS HAVÍEM D´AGAFAR-LOS DE DIFERENTS COLORS I POSAR-LOS ALS PALS DEL SEUS COLORS . DESPRÈS HA VINGUT EL JOC MES DIVERTIT HAVÍEM D’AGAFAR UNA PILOTA I ENS LA TENÍEM QUE PASSAR L’ARNAU I JO MENTRE LA TIRÀVEM A UN CISTELL .HA SIGUT DIVERTIT PER QUE ENS HAVÍEM DE PERSEGUIR UN A L’ALTRE PER PASSAR-NOS LA PILOTA I LA NEU NO ES PORTAVA GAIRE BE PERQUÈ NO VOLIA JUGAR . DESPRÈS HEM ACABAT LA CLASSE I EN JORGE ENS HA PORTAT A VEURE A LA GRISELDA I LES ALTRES POLTRETES . A L´ARNAU LI AGRADEN ELS CAVALLS COM A MI PERO A LA CATI QUE ES LA SEVA MARE LI FEIEN UNA MICA DE POR . LA GRISELDA QUE ES LA MEVA PREFERIDA M´HA LLEPAT, FET PETONS I VOLIA MIMITOS COM SEMPRE .DESPRÈS HEM ANAT A VEURE EN DUC I A L´HURACAN I LI HE ENSENYAT A L´ARNAU COM RESPIRAVEN . DESPRÈS ENS HEM ACOMIADAT I DILLUNS ENS VEUREM A L´ESCOLA . GRACIES ARNAU PER COMPARTIR AMB MI UNA CLASSE . AH ! LA NUGET HA TINGUT GOSSETS D’EN REX AQUESTA NIT ENCARA NO ELS HE VIST PERÒ VULL CONVÈNCER AL PAPA PERQUE ENS EN COMPREM UN . QUÈ DIFÍCIL QUE SERÀ! . FINS LA PROPERA SETMANA.

ALEIX

1 comentari:

Anna M ha dit...

La Milena ha escrit:

Bon dia Aleix!

Ja explicaràs això de que pintes les ungles als cavalls!!! Per què es fa? Què bé que t’ho passes i que bé que ho expliques, cada setmana llegeixo la teva crònica i veig lo content que estàs, em dona la impressió de que esperes amb ànsia que arribi el cap de setmana!

Doncs ja ho veus, tens una lectora fidel!

Una abraçada,

Milena