El centre

El centre

El diari de l'Aleix 7 de Novembre 2010

7 de Novembre de 2010 son les 11Avui no teniem classe ja que la Carla era fora a la fira de Puigcerdà. Pero hem quedat per anar a passejar i veure els cavalls on viuen, gaudir dels canvis que experimenta la natura a la tardor, veure'ls en el seu entorn.
L'espectacle que ens han ofert ha sigut fantàstic, una bona galopada i una mena de vall entre elles per veure que feien i cap on anaven.
Ahh i el més important l'Aleix avui ha descobert les petjades que deixen els cavalls quan el terra es humit i corren amb moltes ganes, ha fet una miqueta d'explorador com feien a l'Oest Americà i ha anat seguint el rastre que ens han dut directament fins a les bala de palla... i aquest es el relat de l'Aleix:

AVUI NO TENIA CLASSE D’EQUINOTERÀPIA PERÒ IGUALMENT ELS PARES M’HAN PORTAR A LA HÍPICA.
QUAN HEM ARRIBAT HI HAVIA EN JOSEP MARIA, AMB EL SEU FILL ROGER I EN FELIX. HAN AGAFAT EN REX, QUE ÉS UN GOS MOLT GRAN I SIMPÀTIC I SE L’HAN ENDUT DE PASSEIG AMB EL COTXE.

ENS HEM TROBAT TAMBÉ AMB L’ANNA I EN DAVID I ENS HAN DEIXAT ACOMPANYAR-LOS A MIRAR ELS CAVALLS.

HEM VIST A ON MENGEN I A ON BEUEN.

HI HAVIA DOS GRUPS DE CAVALLS, HEM ENTRAT I HEM SALUDAT ELS PRIMERS. ELS HEM ACARICIAT.

HEM ANAT A BUSCAR EL SEGON GRUP EN EL QUE HI HAVIA LA DARLING I LA NEU. HEM PASSEJAT PER UNS CAMPS I PER UN RIEROL FINS QUE LES HEM VIST. EN AQUELL MOMENT HAN VINGUT GALOPANT EL PRIMER GRUP DE CAVALLS, S’HAN AJUNTAT AMB EL SEGON I HAN MARXAT TOTS JUNTS. HA ESTAT PRECIÓS.DESPRÉS HEM ANAT A VISITAR A LA GRISELDA I UNES ALTRES POLTRES PETITONES JA QUE LA SEGADORA I LA TANZIM ESTAN A UNS ALTRES CAMPS.

QUAN SORTÍEM HEM VIST UNA SENYORA MOLT SIMPÀTICA QUE ESTAVA CUIDANT D’UN CAVALL MOLT MACO QUE ES DIU MERLOT. HE DEMANAT PERMÍS PER SALUDAR-LO I A MÉS DE TOCAR-LO M’HAN DEIXAT DONAR-LI DE MENJAR.ENCARA QUE AVUI NO TENIA CLASSE, HE POGUT VEURE ELS CAVALLS QUE ÉS EL QUE MÉS M’AGRADA DE TOTES LES COSES.

LA PROPERA SETMANA US EXPLICARÉ COSES NOVES.

FINS AVIAT.ALEIX

1 comentari:

Anna M ha dit...

La Pilar Coll ha escrit:

Que bonito gozar de ellos en plena naturaleza. Un besito muy fuerte y un abrazo
Pilar