El centre

El centre

El diari de l'Aleix 7 de Novembre 2010

7 de Novembre de 2010 son les 11



Avui no teniem classe ja que la Carla era fora a la fira de Puigcerdà. Pero hem quedat per anar a passejar i veure els cavalls on viuen, gaudir dels canvis que experimenta la natura a la tardor, veure'ls en el seu entorn.
L'espectacle que ens han ofert ha sigut fantàstic, una bona galopada i una mena de vall entre elles per veure que feien i cap on anaven.
Ahh i el més important l'Aleix avui ha descobert les petjades que deixen els cavalls quan el terra es humit i corren amb moltes ganes, ha fet una miqueta d'explorador com feien a l'Oest Americà i ha anat seguint el rastre que ens han dut directament fins a les bala de palla... i aquest es el relat de l'Aleix:

AVUI NO TENIA CLASSE D’EQUINOTERÀPIA PERÒ IGUALMENT ELS PARES M’HAN PORTAR A LA HÍPICA.
QUAN HEM ARRIBAT HI HAVIA EN JOSEP MARIA, AMB EL SEU FILL ROGER I EN FELIX. HAN AGAFAT EN REX, QUE ÉS UN GOS MOLT GRAN I SIMPÀTIC I SE L’HAN ENDUT DE PASSEIG AMB EL COTXE.

ENS HEM TROBAT TAMBÉ AMB L’ANNA I EN DAVID I ENS HAN DEIXAT ACOMPANYAR-LOS A MIRAR ELS CAVALLS.

HEM VIST A ON MENGEN I A ON BEUEN.

HI HAVIA DOS GRUPS DE CAVALLS, HEM ENTRAT I HEM SALUDAT ELS PRIMERS. ELS HEM ACARICIAT.

HEM ANAT A BUSCAR EL SEGON GRUP EN EL QUE HI HAVIA LA DARLING I LA NEU. HEM PASSEJAT PER UNS CAMPS I PER UN RIEROL FINS QUE LES HEM VIST. EN AQUELL MOMENT HAN VINGUT GALOPANT EL PRIMER GRUP DE CAVALLS, S’HAN AJUNTAT AMB EL SEGON I HAN MARXAT TOTS JUNTS. HA ESTAT PRECIÓS.



DESPRÉS HEM ANAT A VISITAR A LA GRISELDA I UNES ALTRES POLTRES PETITONES JA QUE LA SEGADORA I LA TANZIM ESTAN A UNS ALTRES CAMPS.

QUAN SORTÍEM HEM VIST UNA SENYORA MOLT SIMPÀTICA QUE ESTAVA CUIDANT D’UN CAVALL MOLT MACO QUE ES DIU MERLOT. HE DEMANAT PERMÍS PER SALUDAR-LO I A MÉS DE TOCAR-LO M’HAN DEIXAT DONAR-LI DE MENJAR.



ENCARA QUE AVUI NO TENIA CLASSE, HE POGUT VEURE ELS CAVALLS QUE ÉS EL QUE MÉS M’AGRADA DE TOTES LES COSES.

LA PROPERA SETMANA US EXPLICARÉ COSES NOVES.

FINS AVIAT.



ALEIX

1 comentari:

AnnaMArnau ha dit...

La Pilar Coll ha escrit:

Que bonito gozar de ellos en plena naturaleza. Un besito muy fuerte y un abrazo
Pilar