El centre

El centre

Diumenge dia 23 d'Octubre

AVUI QUAN M´HE DESPERTAT ESTAVA UNA MICA PREOCUPAT PERQUÈ HAVIEN DIT PER LA TELE QUE PLOURIA . QUAN HA ARRIBAT L´HORA D´ANAR CAP A L´UNICORN HA SORTIT UNA MICA EL SOL .

QUAN HI HEM ANAT ESTAVA FENT LA CLASSE LA RAQUEL QUE ES UNA NOIA MOLT SIMPATICA . I LA MAMA M´HA EXPLICAT QUE ERA EL PRIMER DIA QUE MONTAVA A LA DARLING . LA DARLING DIU EL PAPA QUE ES COM SENTAR-SE AMB UN SOFÀ . SEGUR QUE LA RAQUEL S´HO HA PASSAT BOMBA . DESPRES HE ANAT A SALUDAR A L´ANNA . QUE FEIA MOLTS DE DIES QUE NO LA VEIA . I TENIA MOLTES GANES DE FER-LI UN PETO . 


HEM ANAT A BUSCAR A LA NEU I NO VOLIA VENIR, PERÒ DESPRÉS HA VINGUT I LI HEM ENSENYAT EL CIRCUIT . DESPRES HEM FET L’HIGIENE . I LI HEM ENSENYAT A L´ANNA LA CANÇÓ DE LES VOCALS . QUAN LA CANTEM ANEM CANVIANT TOTES LES VOCALS . PRIMER LA A, LA E, LA I, LA O I LA U .DESPRÉS HEM ANAT A BUSCAR LA SELLA DE MONTAR . AMI M´AGRADA MOLT MONTAR . HEM FET EL CIRCUIT, EL PONT , ELS CONOS TAMBÉ IFENT LESZIGES AGUES . LA CARLA EM DÈIA NÚMEROS I JO ELS TENÍA QUE BUSCAR. DESPRÉS LA CARLA QUE SEMPRE M´HO POSA UNA MICA DIFÍCIL, M´HA FET TIRAR UN ARO EN AQUELLS NÚMEROS QUE ELLA EM DÈIA . HO HE FET MOLT BÉ I ELS PAPES HAN APLAUDIT MOLT . DESPRÉS HEM ANAT A L´ALTRA PISTA A FER EL TROT . COM M´AGRADA FER EL TROT!. DESPRÉS HEM ANAT A PORTAR A LES TRES PRICESETES AL CAMP I HE FET PORTAR AL PAPA A LA CENDRA JA JA JA . JO HE ANAT MONTANT A LA NEU . I S´HA PORTAT MOLT BE . M´AGRADA ANAR PEL CAMÍ. QUAN HEM ARRIBAT A L´ARBRE MAGIC HEM ENTRAT EN EL CAMP . I HEM DEIXAT A LA NEU , A LA DARLING I A LA CENDRA EN EL CAMP PERQUE PUGUIN MENJAR MOLTA HERBA BONA . DESPRÉS LI HEM DONAT LES PASTENAGUES . ELS AGRADEN MOLT . DESPRES VOLIAN VENIR DARRERE NOSTRA PER SI EN PORTAVEN MES . DESPRÉS ENS HEM ANAT I HEM VIST A LA GOSETA DE LA CARLA I EN JORGE . QUE ES DIU EVELIN ÉS DE LEÓN . ÉS MOLT MACA I MOLT ESPONJOSA QUAN LA TOQUES LA MAMA DIU QUE SEMBLA UN CADELL DE LLEO . JA M´AGRADARIA PORTAR-LA A CASA AMB EL MEU GOS QUE ES DIU JACK, QUE ÉS UNA MICA TRAPELLA . BÉ, JA US HE EXPLICAT MOLTES COSES .
  
 

FINS LA SETMANA QUE VINENT.ALEIX 

2 comentaris:

Anna M ha dit...

Què content i feliç que estava l'Aleix, jo també vaig estar molt contenta feia dies que no ens veiem i ja en tenia ganes. Cada dia gaudim més de les sessions.
Un abraçada guapo!

Anna M ha dit...

HOLA ANNA : M´AGRADA MOLT ELS TEUS COMENTARIS . SI QUE M´HO PASSO MOLT BE AMB VOSALTRES . ES EL QUE MES M´AGRADA DE TOTA LA SETMANA . UN PETONET ALEIX .