El centre

El centre

Un somni



Un somni:



Tots en tenim de somnis i anheles encara que masses vegades reprimits per por temor a fracas o per pensar que son impossibles de realitzar, els ignorem, tot i que el temps ens demostra que estem equivocats al veure que altres els realitzen. La vida es magnànima i ens consola donant l'oportunitat de participar en els dels altres i així compartir, projectes, il.lusions, esforços, emocions....
Què queda al final de les nostres vides? queden les vegades que ens hem emocionat, que hem participat, ajudat, servit a persones i projectes. No es mesura l'existència per ser mes o menys intel.ligent, per quants diners, propietats o títols, es mesura per la quantitat d'amor que has donat, per la quantitat de temps que has dedicat als altres, per la gratitut i les oportunitats que et dona la vida per poder-ho fer.

Ahir vam anar Apassionata va ser una tarda fantàstica, un grup ben cohesionat, una feina ben feta, amb responsabilitat, amor i dedicació com ho fa sempre la Carla i el seu equip. Vam riure de valent l'Arnau es va amenitzar tot el viatge, l'Aleix va cantar i ens va explicar un conte, la Gina també va cantar i expresar molt contenta i emocionada el que feia, en Ricard, estava pendent de tots els cotxes i camions que passaven, en Joan no es va fer sentir massa tot i que no va callar en tota l'estona, com sempre amb els seus ulls ben curiosos i el seu gran somriure.
Vam gaudir de l'espectacle i fins i tot el xofer ens va cantar un jota mentre esperavem que el semàfor es poses verd.
Gràcies a tots per fer-me sentir viva, engrescada i feliç al poder compartir moments amb vosaltres.