El centre

El centre

El diari de l'Aleix: Diumenge 13 de Març 2011


COM QUE AQUEST CAP DE SETMANA VA PLOURE MOLT, AVUI NO HI HAVIA HÍPICA PERÒ LA CARLA I L’ANNA M’HAN DONAT UNA SORPRESA I M’HAN DEIXAT ACOMPANYAR-LES A L’UNICORN.

HA FET UN DIA MOLT MACO DE SOL. PRIMER QUAN HEM ARRIBAT LA CARLA ESTAVA AMB LES BURRETES. HI HAVIA LA JUANITA I ELS SEUS PETITS. HEM ANAT AMB L’ANNA A VEURE-LA. SON MOLT TAFANERES LES PETITES. UNA D’ELLES ES VOLIA ESCAPAR, HA ANAT AL CAMI I LA CARLA L’HA TINGUT QUE ENTRAR EN EL CAMP.DESPRES HEM ANAT A VEURE A LA DARLING I EL SEU PETIT QUE ES DIU HIDALGO. PORTÀVEM PASTENAGUES I L’ARGELADA SE LES VOLIA MENJAR TOTES PERÒ LES HE REPARTIT ENTRE LA DARLING I L’ARGELADA.

EL PETIT HIDALGO ÉS UNA MICA TÍMIT. DESPRÉS HEM ANAT A VEURE A LA GRISELDA I A LA RESTA DE POLTRETES. LA TANZIM ESTAVA ESTIRADA EN EL CAMP I JO M’HE SENTAT EN EL SEU COSTAT, FÈIA MOLT DE SOL I S’ESTAVA MOLT BÉ.


A LA MAMA LI HA AGRADAT MOLT VEURE COM LA CARLA HA ENSENYAT A LA GRISELDA. ELLA ES POSA A CORRA I LA GRISELDA LA SEGUEIX.


M’HO HE PASSAT MOLT BÉ. HA SIGUT UN DIA DE MIMITOS, TOTES LES EUGUES VOLIEN MIMITOS I M’HAN DEIXAT BEN PLE DE PETONS.

DESPRÉS HAN VINGUT EN JORGE I EN DAVID A BUSCAR A L’ANNA I A LA CARLA I HEM MARXAT TOTS A DINAR.


HA ESTAT UN MATÍ DE DIUMENGE BEN PLE DE SORPRESES!.

ESPEREM QUE EL PROPER CAP DE SETMANA FACI BON TEMPS I US PUGUI EXPLICAR MOLTES MÉS COSES. ALEIX

1 comentari:

Acorts ha dit...

Hola Aleix,

que bé poder gaudir d'un dia tan bonic i en tan bona companyia. A veure si el proper cap de setmana fa bo, pots muntar i ens ho expliques amb aquestes paraules teves que arriben a fer-me sentir com si estigués amb vosaltres compartint el dia.

Una abraçada! :)