El centre

El centre

Un matí de diumenge













Després d'un dia i dos nits de pluja intensa, els primers rajos de sol, conviden anar a passejar, sentir el solet com escalfa, respirar aire fresc.
Malgrat que sabíem que la Rubina estaria força enfangada vam decidir amb la Carla anar-hi a passar una estona, veure els cavalls i si el temps ens ho permetia estar allà una estoneta contemplant la seva vida.

Mentre era a casa vaig rebre un correu de l'Aleix que em deia que com que avui no podía venir a equinoteràpia el seu dia seria força trist ja que s'hauria de quedar a casa, així que la Carla el va trucar i l'hi va explicar que nosaltres iríem cap allà ja que la perspectiva de quedar-nos a casa tot el dia tampoc es feia massa gràcia i teníem tantes ganes de natura!
Tot i les dificultats del fang i la meva mobilitat reduïda amb el guix, vaig aconseguir arribar a la zona dels bancs. Em vaig seure, la Carla va cridar a la Darling que va venir acompanyada de l'Hidalgo i l'Argelada que no es volia perdre res del que passava o potser havia escoltat el soroll del pa sec que tant l'hi agrada?
El verd dels camps esdevé mes intens després d'aquesta pluja que ha sigut una benedicció. La sequera i el salobre de la terra a vegades ho posen difícil. La bellesa de la primavera ja comença a manifestar-se per tot arreu. Els arbres
que fins fa pocs dies eren ben adormits comencen a despertar d'aquell llarg son, els ocell canten amb més alegria, les flors ja pinten de diferents colors els prats i els cavalls...
Què us puc explicar dels cavalls avui... Després de tanta aigua aquest solet al igual que a l'Aleix i a mi que tanta falta ens feia els ha omplert de vitamines no només el cos fins i tot l'ànima, ens han mostrat el seu benestar de diferents maneres.
Estirats a terra, rebolcant-se, tornar-se a estirar, avui més que cap altre dia molts eren els que estaven estirats, relaxats, deixant-se acaronar per la brisa del mar i l'escalfor del sol.























L'Aleix, s'ha assegut al costat de la Tanzim, mentre la Segadora els contemplava a tots dos, la Griselda estava ben estarrufada al sol. La Carla ens ha ensenyat com la Griselda la segueix corrents, tot i que avui estava tant relaxada que l'hi ha costat córrer.
























La Darling, ens vigilava com de costum, mirant-nos, deixant-se acariciar i mimar lo just! i amb aquells ulls tant grans et convida si t'atreveixes a mirar ben endins, aquelles estances fosques que sovint ens espanten i que ella les nostra amb tota naturalitat i que amb la seva imponent presència, calmada, serena t'acompanya en el viatge. Passejava amb l'Hidalgo que ens ha ensenyat com corre, salta i lo bé que s'ho passa, encara te una miqueta de por, i l'hi costa deixar-se tocar però es curiós i a part d'observar-nos molt de tant en tant, quan donem un boci de pa a la Dalinng s'apropa i es deixa acariciar.













L'Argelada ens ha fet petons i carícies amb els seu morro, ens ha estat intentant pispar el pa de la bossa tota l'estona i ens ha fet uns bona exhibició rebolcant-se.























La Juanita i els seus petitons, ens han deixar acariciar-los, son tant suaus els petits com de vellut.


Ens han passat les hores volant, hem gaudit d'un mati ple D'estímuls, de bellesa, de sol, de sons de la natura i acompanyats del brugit del mar que fa quan hi ha temporal de llevant.
La Carla i la Carme no han parat de xerrar, l'Aleix i jo no hem quedat pas curts en el tema i entre tots hem gaudit un magnífic matí de diumenge.
Jo estic força cansada però molt plena d'energia per encarar una nova setmana, la darrera de portar guix això espero.

1 comentari:

AnnaMArnau ha dit...

La Montse ha escrit:
"Hola Anna, acabo de llegr-te al teu blog. T'expresses mmm i fas sentir sensacions molt maques. Gràcies per compartir els teus moments de benestar! He llegit que portes guix, que aviat te'l treuen. M'ha fet pensar amb el que dius aquí: Serà un reneixement pel teu peu i podràs experimentar un munt se noves sensacions i experiències dins teu també. Que en gaudeixis de tornar a caminar! Muaksss!"