El centre

El centre

Diari del dia 20


DIUMENGE 20 DE MARÇ DEL 2011

QUAN VAIG ARRIVAR A LA HIPICA M´ESPARAVEN LA CARLA , EN SERGI I UNA NOIA QUE ES DIU RAQUEL QUE VENIA A APENDRE A FER TERAPIA I A AJUDAR A LA CARLA . VAIG ANAR A BUSCAR A LA IS AL CAMP .
EN SERGI EMB VA MONTAR EL CIRCUIT I PRIMER LI VAIG ENSENYAR A LA IS . DESPRES VAREM POSAR NOM DE CIUTAT A CADA CONO UN ES DEIA FIGUERES , UN ALTRES ES DEIA , VILA – SACRA , UN ALTRA PUIGCERDA , BARCELONA , RIPOLL , I CASTELLO . VA SER MOLT DIVERTIT .
LA CARLA I LA RAQUEL VAREN POSAR LES INICIALS DE CADA CIUTAT A CADA CONO I AIXIS JO LES PODIA RECONEIXER PER QUE AL PRINCIPI EN FEIA UNA MICA DE LIU . QUINA BONA IDEIA !
DESPRES VAM FER LA HIGIENE ELS CAVALLS JA PERDEN EL PEL DE L´HIVERN I ESTAN MOLT MAQUES I SUAUS . MENTRES FEIA LA HIGIENE LA CARLA AMB VA DIR QUE LI EXPLIQUES A LA RAQUEL COM ESFEIA LA HIGIENE .
PRIMER PASO LA RASQUETA A CONTRA PEL . DESPRES AL RASPALL PER TREURA-LI TOTS ELS PELS QUE LI CAUEN . I DESPRES LI PENTINO LA CLINA . I QUEDA BEN GUAPA .
DESPRES VAIG POSAR LA SELLA I VAIG MONTAR VAIG FER AL RECORREGUT DE CIUTATS I AMB VA SORTIR MOLT BE . LA RAQUEL EMB DEIA VES DE BARCELONA A RIPOLL I DESPRES A FIGUERES . I JO M´HA AVIA RECORDAR DE TOT EL RECORREGUT .
VA SER MOLT DIVERTIT I VAIG VEURE QUE LES COSES DIFICILES DE VEGADES SON FACILES SI TE LES EXPLIQUEN BE .DESPRES EN SERGI AMB VA FER ANAR AL TROT TOT I QUE LA IS NO VOLIA CORRE GAIRE . DESPRES ELS PARES VAN FER LA CLASSE . EL PARE VA AGAFAR A LA IS I LA MARE VA ANAR AL CAMP A VUSCAR A L´ARGELADA . LA GRISELDA TAMBE ES VA A PUNTAR I VA PERSEGUIR A LA CARLA I A LA MARE . TAMBE EMB VA PERSEGUIR AMI QUAN VA VEURE LA MEVA BOSA DE PATATES .
HA ! I TAMBE CASI ES MENJA TOTES LES PESTANAGUES DEL CISTELL I LES MADELENES DEN SERGI . VAM RIURE MOLT QUIN BITXO .
EL PARE I LA MARE FEIAN LA CLASSE EL PARE MONTA MOLT BE A LA IS PERO LA MARE LI COSTA DOMINAR A L´ARGELADA .
M´AGRADA VEURELS . MES TARD VA VENIR EN JORGE I VAIG TENIR UNA SORPRESSA DINTRE DE LA QUADRE HI AVIA UNA POLTRETA QUE ES DEIA BIBI I LI VAIG PODER DONAR-LI EL BIBERO . XUPAVA MOLT FORT VA SER MOLT EMOCINANT . DESPRES ELS PARES JA ACAVAVEN LA CLASSE I VAM ANAR TOTS PLEGATS AMB LA BIBI .
LA VAM TOCAR I LI VAM DIR QUE HAVIA DE MENJAR MOLT PER FERSE GRAN . ENS VAM DESPEDIR I VAM QUEDAR PER EL DIUMENGE QUE VE .
US SEGUIRE INFORMANT FINS AVIAT ALEIX