El centre

El centre

El diari de l'Aleix: 6 de Març del 2011AQUEST CAP DE SETMANA LA CARLA I L’ANNA HAN ESTAT PARTICIPANT A UN CONGRÈS I PER AIXÒ NO HE TINGUT SESSIÓ A L’HÍPICA.

EL DISSABTE ANÀVEM AMB EL PAPA AMB EL COTXE QUAN ENS VA TELEFONAR LA CARLA I ENS VA DONAR UNA FANTASTICA NOTICIA QUE ESTAVEM ESPERANT DESDE FEIA TEMPS. LA DARLING ACABAVA DE POLLINAR UN POLTRE MASCLE!!VAREM DECIDIR TELEFONAR A LA MARE I DONAR-LI LA NOTICIA A LA VEGADA QUE SENSE PENSAR-HO DUES VEGADES ANAVEM A L’HIPICA A VEURE EL PETIT DE LA DARLING.

VA SER MOLT EMOCIONANT PERQUE EL PARE I JO VAREM BUSCAR EL CAMP ON ESTAVA LA DARLING I AQUESTA QUAN ENS VA VEURE, ESTAVA MOLT LLUNY PERO VA VENIR INMEDIATAMENT A ENSENYAR-NOS EL SEU PETIT.AMB EL PARE LA VAREM FELICITAR PER EL POLTRE PETIT QUE TENIA I LI VAREM DONAR LES GRACIES PER HAVER-LO PORTAR BEN A PROP DE NOSALTRES.

EL PARE EM VA DIR QUE LA DARLING DEURIA ESTAR BEN CANSADA DESPRES DE POLLINAR AQUESTA PRECIOSITAT I LA VAREM DEIXAR DESCANSAR.AQUEST MATÍ HEM PENSAT QUE AIXO ES TENIA QUE CELEBRAR, ESPECIALEMT AMB LA DARLING, QUE ES LA NOSTRA PREFERIDA, AIXI QUE HEM PREPARAT UN CISTELL DE REGAL PER A ELLA AMB XUXES QUE LI AGRADEN, JA QUE HA DE DONAR DE MAMAR EN EL POLTRE I SEGUR QUE NECESSITA MENJAR MOLT. HEM POSAT PA, PESTANAGUES I POMES.QUAN HEM ANAT AMB LA DARLING L’HEM CRIDAT I RAPIDAMENT HA VINGUT. LI HEM ENSENYAT EL CISTELL I S’HA POSAT MOLT CONTENTA. HA MENJAT UNA MICA DE TOT I COM A PREMI ENS HA DEIXAT ESTAR AMB EL SEU PETIT I HEM POGUT GAUDIR D’ELL JA QUE NO HA TINGUT CAP POR DE NOSALTRES.


ESTAVEN TAN MACOS I NOSALTRES TAN A GUST MIRANT-LOS QUE NO HAGUESSIM MARXAT MAI, PERÒ M’HA ENTRAT A MI TAMBE LA GANA PERQUÈ JA ERA HORA DE DINAR.

JA TINC GANES DE VEURE A LA CARLA I L’ANNA I QUE M’EXPLIQUIN MOLTES COSES DEL SEU VIATGE.

FINS LA PROPERA SETMANA! ALEIX

2 comentaris:

Anna M ha dit...

Hola Aleix,

Moltes gràcies per la cura i els mimitus que vau fer a la Darling, ja veig la cara de felicitat que fa, mira quan et veig amb el cistellet em fa una miqueta d'enveja!!.
Petons i gràcies a tu i al pare per enviar-nos tant ràpidament les fotos i aixi poder conèixer el petitó!
Petons i abraçades a cabaços!

Acorts ha dit...

Hola Aleix,

he estat de viatge uns dies i no he pogut veure la noticia del naixement del petitó de la Darling.

Quina il·lusió no? I a més poder donar-li de menjar per a que pugui alletar-lo. La veritat es que em venen ganes de pujar fins aquí per coneixer-los. Algún dia ho podré fer.

Abraçades de colorins!

Àngels