El centre

El centre

Per fi ja ha arribat la cavallada!!



Avui diumenge 13 de Febrer del 2011 a les 10h del matí s'ha fet l'esmorzar per tots els participants de l'esdeveniment per agafar forces i preparar-nos per tota la volta que ens esperava pels diferents carrers de la vila de Castelló d'Empúries,



fins arribar a la basílica on ens esperava el capellà per dur a terme la bendició de tot el bestiar que s'havia mobilitzar per poder celebrar aquesta gran festa de germanor. Nosaltres ens hem desplaçat amb el carro on portavem el Sant Antoni i el porquet, que estava estirat per la nostra princesa de teràpia la "super Darling", acompanyada per el tiet Joan i l'Anna Mª.



A dalt el carro érem en Ricard, en Joan, en Miquel, l'Aleix, l'Arnau, en Leo, la Lulú, la Martina i en Genís on ens hem anat turnant per poder donar la oportunitat d'anar una mica tots amb el carro!!! Ha estat fantàstic, la Darling s'ha portat molt i molt bé i tots hem pogut gaudir de la vila des d'un altre punt de vista!! SObre el carro!!!



Després hem assistit al dinar de germanor on el dinar ha estat exquisissim!!! Ens han entregat al centre d'equinoteràpia una copa de participació. Aquest any hi havien cap a 200 cavalls!!!
Moltes gràcies a tots els que heu participat perquè sense vosaltres no ho haguessim pogut fer així de bé.




També donar gràcies a l'Hípica Arnau, especialment a en Josep Mª perquè si no hagués sigut per ell no ho haguessim pogut preparar el carro i fer!!!
Així que moltes gràcies a tothom