El centre

El centre

EL DIARI DE L'ALEIX:


DIUMENGE DIA 6 DE FEBRER DEL 2011

Ja que feia un dia de primavera l'hem aprofitat al màxim, amb jocs i divertiment, ha sigut uns dies especials ja que tots hem passat a felicitar a la Griselda que estava ben contenta i feliç esperant la cançó i la pastanaga. S'ha treballat la coordinació, l'equilibri i el centre, des d'on em moc, si ho faig des del meu centre les eugues reben aquest moviment i em segueixen, això ho han pogut experimentar la Carme i en Lluís, com quan et desconnectes del aquí i ara i l'egua fa exactament el mateix i va a la seva, propiciant de nou aquest encontre, ens ho hem passat molt bé i hem aprofitat els dies primaverals amb que ens han premiat la natura!

AVUI QUAN HEM ARRIVAT A LA HIPICA M´ESPERAVEN LA CARLA , L´ANNA , EN SERGI , I EN JORGE . TAMBE ESTAVEN EN FELIX , I EN JOSEP MARIA . LA CARLA M´HA DIT QUIN CAVALL AGAFARIA I JO HE DIT A L´ARGELADA I L´HEM ANAT A BUSCAR EN ELS CAMPS I L´HEM PORTAT CAP A L´HIPICA I DESPRES DE PORTAR-LA HE MONTAT EL CIRCUIT I DESPRES HE AGAFAT L´ARGELADA I HEM FET LES ZIGUES ZAGUES .DESPRES DE FER LAS ZIGUES ZAGUES . LA CARLA M´HA DIT QUE QUAN TOCAVA UN COP DE MANS FES UNA VOLTA GRAN PER TOTA LA PISTA I QUAN TOCAVA DUES PALMADES TENIA QUE FER LES ZIGUES ZAGUES I ERA MOLT DIFICIL PERO AL FINAL M´HA SORTIT . DESPRES HE ANAT A LLIGAR-LA EN EL PAL I HE FET LA HIGENE I DESPRES LI HE POSAT LA MANTA I EL XINXUELO I DESPRES HE FET ESTIRAMENTS I DESPRES HE TIRAT UNES PILOTES A 4 AROS I UN ARO L’AGUANTAVA LA MARE I ELS COBELLS EREN DE COLOR GROC I DE COLOR ROSA . ERA MOLT DIVERTIT DESPRES L´ANNA M´HA PORTAT UNA MICA FENT EL TROT I JO HE FET ANAR DEPRESA A L´ARGELADA I A L´ANNA .DESPRES DE FER LA CLASSE LI HE DONAT PESTANAGUES A L´ARGELADA . DESPRES HA VINGUT EN DAVID EL COMPANY DE L´ANNA I ENS HEM SALUDAT . DESPRES ELS MEUS PARES HAN FET LA CLASSE I HAN AGAFAT ELS CAVALLS . EL PARE HA AGAFAT A LA DARLING I LA MARE HA AGAFAT A LA NEU, DESPRES DONAVEN VOLTES AMB ELS CAVALLS . HAN FET UNA COSA MES DIFICIL TOTS 2 CANVIAVEN EL CAVALL I FÈIEN QUE ELS SEGUÍS SENSE AGAFAR LA CORDA . EL PARE AGAFAVA A LA NEU I LA MARE HA AGAFAT A LA DARLING I DESPRES HAN FET UNA VOLTA TORNAT A CANVIAR TOTS 2 ELS CAVALLS I HAN ANAT CAP AL PAL I HAN FET LA HIGIENE QUAN LA FEIEN EL PARE AMB LA RASQUETA HA AGAFAT MOLT DE PEL. DESPRES VAREN VESTIR A TOTS 2 CAVALLS AMB EL XINXUELO I VAREN MONTAR I ELS PORTAVEN L´ANNA I EN SERGI .


MENTRE LA MARE I EL PARE ESTAVEN FET LA CLASSE DE CAVALLL ENS HEM ANAT L´ANNA, EN JORGE I JO A TREURE LA MANTA QUE PORTAVA LA SEGADORA . L´ALTRE DIA LA GRISELDA HAVIA FET 1 ANYET I L´HEM FELICITAT . QUAN JO TOCAVA A LA BURRETA QUE ES DIU FLAUTETA LA SEGADORA TENIA MOLTS DE GELOS, LI VA ENSENYAR LES DENTS PER MOSTRAR QUE ÉS ELLA LA QUE MANA. DESPRES VAIG VEURE A LES CABRES I NO FEIEN OLOR DE FORMATGE . DESPRES TAMBÉ VAIG VEURE EN DUC I L´HURACAN EN DUC ESTAVA MENJANT I L´HURACAN ESTAVA DESCANSANT . DESPRES VAREM ANAR AMB LA CARLA A VEURE A LES GALLINES I HAVIEN POSAT 3 OUS I LA CARLA ELS HA AGAFAT . TAMBE EN REX I LA NUGGET TENIEN MOLTA CALOR I EN LLAM EL SEU CADELLET TAMBE . HEM VIST UNS OCELLS MOLT MACOS QUE ES POSEN A SOBRE DELS CAVALLS I ELS NETEGEN.DESPRES HEM ANAT A VEURE COM ELS PARES ESTAVENT FENT LA CLASSE I LA FEIAN MOLT BE . APRENEN MOLT RAPID. FEIEN UN JOC AMB EL QUE TENIEN QUE TIRAR UNES PILOTES AMB LA MA DESDE DALT DEL CAVALL I ENGANXAR-LES A UNA DIANA QUE AGUANTAVA LA CARLA. EN JORGE I JO ELS HI DONAVEM LES PILOTES. EL PARE TENIA MILLOR PUNTERIA QUE LA MAMA. AL FINAL HEM FET DOS EQUIPS, UN DE DONES I UN D’HOMES. ELLES VOLIEN FER MOLTES TRAMPES, PERÒ HEM GUANYAT PER MOLT ELS HOMES. HEM RIGUT MOLT I ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ. DESPRÉS ELS PARES VAREN DESMONTAR EL XINXUELO I HAN TORNAT ELS CAVALLS AL CAMP . DESPRES VAREM QUEDAR PER LA SETMANA VINENT QUE HI HA LA CAVALLADA. NOSALTRES NO ENS HO PERDREM.


JA US ANIRE INFORMANT ALEIX .

1 comentari:

Anna M ha dit...

Bon dia Aleix,

He de dir per no faltar a la veritat que a pesar de les trampes que ens heu fet els homes, us hem superat en puntuació i habilitats. Fins i tot els elements en aquest cas el vent ens ha donat un cop de mà.
Gràcies a en Jorge que ens facilitava les boles ja que fins i tots ens heu boicotejat amb això.
Sempre guanyen les millor i es fa justicia!! oelelele