El centre

El centre

El diari de l'Aleix: 20 de Febrer del 2011DIUMENGE DIA 20 DE FEBRER DEL 2011
AVUI QUAN HEM ARRIVAT A LA HIPICA MESPERAVEN LA CARLA , EN SERGI I LA MONICA . AVUI LA CARLA M´HA PREPARAT UNA SORPRESA HE ANAT DE PASSEIG PER LA PLATJA . TAMBE ENS HEM PORTAT A LA CENDRA I ELS PARES TAMBE HAN VINGUT . QUAN ESTAVEM PER LA MEITAT DEL CAMI LA NEU S´HA SENTAT I HE TINGUT QUE BAIXAR I S´HA REVOLCAT PER LA SORRA DE CONTENTA QUE ESTAVA .


DESPRES HEM ANAT CAP LA PLATJA I HE VIST EL MAR I LAS ONADES EREN MOLT GRANS . DESPRES TAMBE PER EL CAMI HEM VIST UN ALTRE CAVALL QUE TIRAVA D’UN CARRO I ERA DE COLOR MARRO . DESPRES HE VIST UNES SIGONYES QUE VOLAVEN PEL CEL . DESPRES ENS HEM TROBAT EN JOSEP MARIA I M´HA VIST FENT EL PASSEIG . DESPRES DE FER EL PASSEIG HEM TORNAT A LA HIPICA I HE DESMONTAT A LA NEU .

DESPRES ELS PARES HAN FET LA CLASSE I HAN ANAT DISNS DEL CAMP PER AGAFAR ELS CAVALLS EL PAPE HA AGAFAT A LA IS I LA MARE HA AGAFAT A L’ARGELADA JO HE PREPARAT ELS CONOS I HE FET MOLTES FOTOS . DESPRES ELS PARES HAN FET LES ZIGUES ZAGUES I HO HAN FET MOLT BE . DESPRES D’HAVER FET LES ZIGUES ZAGUES VAREN PORTAR ELS CAVALLS EN EL PAL I ELS VAREN LLIGAR I VAREN FER LA HIGIENE . DESPRES VAREN POSAR LA MANTA I VAREN MONTAR .

DESPRES VA VENIR EN JOAN QUE VENIA AMB UNA MOTO MOLT MACA I VAREM PARLAR UNA ESTONA . DESPRES ELS PARES VAREN FER UNA MICA EL TROT I DESPRES VAREN TREURE LA MANTA , I LA SELLA . DESPRES LA CARLA EM VA DONAR UNA SORPRESA I VAREM ANAR A VEURE ELS ALTRES CAVALLS QUE TENEN POLTRES I VAIG VEURE A LA DIVINA .TAMBE VAIG VEURE A LA FILLA DE LA PERLA. JO M´HA COSTAVA MOLT A POC A POC I LA VAIG CONSEGUIR A TOCAR-LA TAMBE VAIG CONSEGUIR QUE ELS PARES LA TOQUESSIN TAMBE . DESPRES ELS HI VAREM DONAR MOLTES PESTANAGUES I ESTAVEN MOLT CONTENTES . DESPRES VAREM AGAFAR ELS COTXES I VAREM ANAR CAP A CASA A FER EL DINAR.
JA US ANIRE INFORMANT
ALEIX