El centre

El centre

Diari de l'Aleix

Diumenge 12 de desembre




Aquest dies son dies d’emocions, entre la "burrada" per la Marató que estem preparant que la Carla i en Jorge els han preparat els regals de Nadal, es respiren les festes..
Avui havíem decidit treballar amb l’Argelada, era un repte fer-ho per primer cop, l’Aleix està acostumat a la tranquil.litat de la Neu a la tossudesa de la Darling, però i al nerviosisme a les ganes de córrer i a lo mimada que està l’Argelada per part d’en Roger?.
Sabria dosificar els moviments i les ordres fent-los subtils i suaus com vol l’Argelada . L’hi agradaria a l’Aleix aquesta nova experiència?. Doncs el cert es que prova superada.
Ràpidament l’Aleix es va compassar amb els passos de l’Argelada, es va tornar més àgil, ràpid, va saber transmetre sua i dolçament les ordres que van ser ràpidament interpretades per l¡Argelada, vaja que novament una sessió fantàstica, i aquí podeu veure com la descriu l’Aleix:


AQUEST DIUMENGE M´HO HE PASSAT SUPER BE . QUAN HE ARRIBAT A LA HIPICA M´ESPERAVEN LA CARLA , EN SERGI , EN JORJE , LA MONICA I EN FELIX QUE ESTAVA NETEJANT A L´HURACAN . PRIMER DE TOT M´HAN DONAT UNA SORPRESSA . M´HAN REGALAT UN MARC MOLT MACO AMB UNA FERRADURA I UNA FOTO MEVA MONTANT A LA DARLING . MOLTES GRACIES !!



DESPRES M´ESPERAVA UNA ALTRE SORPRESA . AVUI HE MONTAT A L´ARGELADA QUE ES L’EUGA D´EN ROGER . MOLTES GRACIES ROGER . L´ARGELADA ES UNA EUGA ARAB . ES PRECIOSA ES DE COLOR MARRON I TE EL PEL MOLT SUAU . PRIMER DE TOT LI HE POSAT LA MURRALLA I LI HE PREPARAT EL CIRCUIT . DESPRES LI HE ENSENYAT EL CIRCUIT A ELLA , L´ARGELADA ES UNA EUGA MOLT ÀGIL I ANAVA MOLT DEPRESSA . DESPRES HEM COMPARAT LA DARLING , LA NEU , I L´ARGELADA , HE PENSAT QUE L´ARGELADA ES LA MES NERVIOSA I LA QUE VA MES DE PRESA , LA NEU ES TRANQUILA I OBEDIENT , I LA MES TRAPELLA ES LA DARLING QUE ES MES GANDULA I HE DE TIRAR MES FORT DE LA CORDA PER QUE NO LI AGRADA GAIRA TREBALLAR I SEMPRE SE LES PENSA TOTES PER NO FER LA FEINA ENCARA QUE JO L´ESTIMO MOLT .



DESPRES LI HE FET LA HIGIENE . MENTRE LI ESTAVA FENT HAN ARRIBAT L´ANNA I EN JOSEP MARIA . EN JOSEP MARIA M´HA EXPLICAT QUE L´ARGELADA ES UNA EUGA QUE POT CORRE MOLT , AQUESTA RAÇA DE CAVALLS PODEN SER DE CARRERAS PODEN CAMINAR MOLT DE TEMPS PER QUE TENEN EL COR MES GRAN QUE LES ALTRES TAMBE TENEN UNA COSTELLA DE MENYS I TAMBE M´HA EXPLICAT QUE LES FEMELLES TENEN LA MARCA DE LA QUADRA AL COSTAT DRET I ELS MASCLES AL COSTAT ESQUERRA I NO PUC DIR ALTRES COSES DIVERTIDES QUE M´HA EXPLICAT . DESPRES HE POSAT LA CADIRA I HE COMENÇAT A MONTAR A L´ARGELADA .



QUAN HE PUJAT A SOBRE L´ANNA M´HA FET NOTAR EL MOVIMENT DEL CAVALL . L´ARGELADA ES MOLT MES RAPIDA QUE LES ALTRES EUGAS . TAMBE HE D’ANAR MES EN COPTE A FER TOTS ELS MEUS MOVIMENTS MOLTS SUAUS PERQUE L´ARGELADA DESSEGUIDA ELS NOTA I ES POSARIA A CORRE MOLT DEPRESSA . LA CARLA HAVIA AMAGAT LES LLETRES DEL MEU NOM PER TOTES LES PISTES I HE HAGUT DE POSAR EL MEU NOM . HA SIGUT MOLT DIVERTIT . DESPRES HE FET EL CIRCUIT MONTANT A L´ARGELADA I M´HA SORTIT MOLT BE . QUAN HE ACABAT LA CLASSE HE ANAT A FER-LI MIMITOS A LA DARLING QUE ESTAVA UNA MICA GELOSA PER QUE AVUI NO HE FET LA CLASSE AMB ELLA . DESPRES HEM ANAT AMB EN JORGE A VEURE ELS GOSSETS QUE ESTAN PRECIOSOS I ELS HE POGUT TOCAR TOTS ELS GOSSETS RECLAMAVEM CARICIES I EN REX QUE ES UN BITXO TOTA L’ESTONA VOLIA SER EL PROTAGONISTA .DESPRES HEM ANAT A VEURE LES POLTRETAS I ELS HEM PORTAT PA LA SEGADORA, EL VOLIA MENJAR TOT PERO LI HEM DONAT UNA MICA HA TOTES . LA GRISELDA ES MOLT CARINYOSA I LA TANZIM S´HA MENJAT EL MEU JERSEI . SERA UNA ALTRE MIMOSA . EL DIUMENGE QUE VE TINDREM UNA BURRADA PER LA MARATO EN FELIX M´HA EXPLICAT QUE POSARA BEN GUAPO A L´HURACAN I EM DEIXARA PUJAR I HI HAURAN MOLTES COSES, HEU DE VENIR TOTS I FER-VOS UNA FOTO AMB LES BURRETES QUE SON UNA MONADA . US ESPERO A TOTS . ALEIX

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aleix!!!

Estas agafant maestria amb els cavalls i els animals!

No et puc asegurar que un dia faci una visita ca allà.... ja saps com estem de "liats" els adults amb el tema de treball, compromisos, etc.
Ara bé: el dia que hi vagi... em presentaràs i m'ensenyaràs el que has aprés? M'encantaria, de veritat... "de verdad, verdad de la buena", com diu el Asno de Shreek".

Saps? Fa dies que anat cap el treball (Pineda de Mar) passo per de la carretera del mig (una drecera per estalviar la caravana de les rotondes de la nacional) i en allà hi ha uns cavalls, un ramat... I els he saludat des de el cotxe i m'han mirat. Li he dit a l'Anna això i aviat els hi faré unes fotos. Te les ensenyaré o te les ensenyarà l'Anna quan li enviï.
M'encantaria llegir el teu parer d'aquests amics.

Ah!: avui he vist dos xoriguers (falcons petits) i un àguila... t'ho comento pq m'encantan els ocells també.

Una abraçada molt forta!!!!

Munay!!!

felix blanco ha dit...

Tens rao Aleix, la argelada es com una anguil-la si te despistes un moment se t`escapa de las mans, té molta xispa. A la neu tot li va bé sempre que se la tracti amb respecte. I la darling sempre buscará el cami mes curt. Cada una té el seu caracter.
M´agrada el capitol de el teu diari. Ya ens trobarem el diumenge per la hipica. Espero que sigem molts.