El centre

El centre

Diari de l'Aleix
19 de desembre de 2010

La sessió d'avui era especial i com a tal hem fet algunes propostes a l'Aleix, a part de l'habitual, passeig, higiene, preparar la Neu, amb el xinxuelo, diversos exercicis d'equilibri, de genolls i finalment dret, ha fet unes quantes voltes dret damunt la Neu amb una bona seguretat i equilibri, ha estat el preàmbul d'un matí ple d'emocions amb el fes una burrada, que ha tingut el moment més emotiu quan l'Aleix ens ha explicat el conte que havia preparat per l'ocasió. Totes les persones que hi havia a la hípica s'han anat apropant i l'han escoltat ben atentament.
I seguidament el diari de l'Aleix, explicat per ell:AQUEST MATI HEM ANAT A LA HIPICA I QUAN HEM ARRIBAT ENS ESPERAVEN LA CARLA, EN JORGE I L´ANNA . TOTS ESTAVEN AMB MOLTS NERVIS PERQUE DESPRES TENIEM QUE FER LA BURRADA .
AVUI LA CARLA M´HA PROPOSAT DE FER UNA CLASSE AMB EL XINXUELU PUJAT A LA NEU . PRIMER DE TOT HEM FET LA HIGIENE I TAMBE LI HE ARRECLAT LES POTETES . DESPRES HE PUJAT A SOBRE I HE ANAT A LA PISTA I HE PUJAT DE PEUS A SOBRE DE LA NEU . HE FET GIMNASIA SOBRE LA NEU . ES MOLT CANSAT, MENTRE FEIA LA CLASSE HA VINGUT EL GERMA GRAN DE L´ANNA QUE ES DIU JOAN, ES MOLT AMABLE I EM DONAVA LA MA PERQUE JO POGUÉS ANAR DE PEUS A SOBRE DE LA NEU . HA SIGUT MOLT EMOCIONANT . HA SIGUT COM SI FOS AL CIRC . DESPRES EN JORGE M´HA PORTAT AL TROT I ANAVA MOLT RAPID.EN JORGE HA CORRIGUT MOLT. DESPRES HEM COMENÇAT A PREPARAR TOT PER LA BURRADA . EN JORGE , EL MEU PARE , I JO HEM ANAT A BUSCAR A LES BURRETES, A LA JUANITA I A LA RUBINA QUE ES LA SEVA FILLA I LES HEM PORTAT CAP AL PAL I EN JORGE LES HA POSAT BEN GUAPES . DESPRES HA ARRIBAT EN ROGER I ELS ARQURES I HEM TIRAT MOLTES FLETXES. DESPRES HEM ANAT AMB LA CARLA A VEURE A LA TANZIM I ESTAVA AMB LA SEVA MARE QUE ES DIU SEGADORA . HEM VIST QUE EN JOSEP MARIA HAVIA TALLAT LA CLINA EN ELS CAVALLS . DESPRES HEM VIST MOLTES CABRETES, N'HAN NESCUT UNES QUANTES .DESPRES HEM ANAT A VEURE ELS CONILLS HAVIEN CRESCUT MOLT I TAMBE HEM VIST ELS FILLETS DE LA NUGGUET I D´EN REX . DESPRES QUAN TORNAVEM A LA PISTA HE FET UNA BURRADA I M´HE FET UNA FOTO AMB LA RUBINA I LA JUANITA . DESPRES EN FELIX M´HA TINGUT L'HURACANT PERPARAT PERQUE EL MONTI . HI HE ESTAT MOLTA ESTONA . ESTIC MOLT CONTENT PERQUE EN FELIX ME L'HA DEIXAT PORTAR SOL . GRACIES FELIX! . AMB L´HURACAN HEM ANAT A DONAR UNA VOLTA PEL CAMI I DESPRE HE TORNAT A DONAR UNA ALTRE VOLTA PER LA PISTA . DESPRES UNA SENYORA MOLT SIMPÀTICA ENS HA EXPLICAT MOLTES COSES DE LA TREMENTINA I DESPRES JO HE NARRAT UN CONTE DE LA MORT PER PADRINA I QUAN HO FÈIA L´HURACAN AIXECAVA LES ORELLES I ESCOLTAVA ATENTAMENT . HI HAVIA MOLTA GENT QUE ES FEIA FOTOS I TOTS HEM ESTAT MOLT CONTENTS . NOSALTRES HEM MARXAT CAP A CASA MENTRE L´ANNA I LA CARLA SEGUIAN FENT BURRADES.
QUE TINGUEU TOTS MOLT BON NADAL.
ALEIX

3 comentaris:

Jorge ha dit...

El diari de l´Aleix em va molt be per ampliar el meu vocabulari de catala

felix blanco ha dit...

Ha estat un dia molt maco.ens em dibertit, m`agradat el compte que ens ha explicat l´ALEIX i les altres activitats que s´han fet al unicorn blanc.
Yo tambe us desitjo bones festas ha totom.

Anònim ha dit...

Quina aventura Aleix!!!
Una abraçada!!!