El centre

El centre

Diari de l'Aleix


Dia 6 de desembre de 2010

Avui es un dia especial per l'Aleix, ja ens va dir que vindria acompanat per la Vane que era una professora seva i per en Jordi la seva parella. També havia estat malalt per tant tenia moltes ganes de venir i alhora el repte de fer-ho molt bé davant dels seus convidats. Però l'Aleix volia preparar una sorpresa per ells i vam decidir que un cop acabés la seva classe ell els faria un sessió d'Equinoterapia, per tal de coneixer de primera ma l'experiencia.
Ha anat molt bé, l'Aleix ha donat les ordres directes i entenedores, els ha estimulat i renyat quan no ho feien bé. Vaja que aviat perilla el meu lloc de treball!!
I aqui teniu la seva descripció:
AVUI HA SIGUT UN DIA MOLT EMOCIONANT . ABANS DE SORTIR DE CASA HAN ARRIBAT LA VANESSA QUE ES UNA MEVA SENYORETA DE L’ESCOLA I EL SEU COMPANY JORDI QUE NO SAVIEN QUE ELS HI ESPERAVA UNA SORPRESA , QUAN HEM ARRIBAT A L´HIPICA JA HI EREN L´ANNA LA CARLA I EN SERGI , NOMÉS D´ARRIBAR HEM ANAT A PRESENTAR – LI A LA VANE I EN JORDI LA GRISELDA QUE ES LA MEVA PRINCESA , LA TANZIM I LA SEGADORA.PEL CAMI HEM SALUDAT A EN REX I LA NUGET QUE ESTABA AMB ELS CADELLETS , TAMBÉ HEM VIST UNA CABRETA QUE ACAVABA DE NEIXER ERA MOLT PETITA I DE COLOR BLANC , TAMBÉ HEM VIST ELS CONILLETS I ELS HI HE PRESSENTAT A EN DUC I L´HURACAN QUE SON ELS MEUS PREFERITS.DESPRES HEM ANAT A LA PISTA A COMENÇAR LA MEVA CLASSE , AVUI HE AGAFAT A LA DARLING LI HE ENSENYAT EL CIRCUIT HEM FET LES ESSES I DESPRES LI HE FET L´HIGIENA , DESPRES LI HEM POSAT LA SELLA I HE MONTAT HE FET EL CIRCUIT I M ´HA SORTIT MOLT BÉ , DESPRÉSHE JUGAT A POSAR LES PILOTES A DINTRE D´UN CISTELL QUE AGUANTABA L´ANNA I COM QUE FEIA VENT ALGUNA HA SORTIT FORA PERO LES ALTRES HAN ANAT DINTRE , DESPRES HE ANAT A L´ALTRA PISTA I HE FET EL TROT I LA DARLING NO VOLIA TREBALLAR GAIRE PERO HO HE ACONSEGUIT .


DESPRES ELS HI HE DONAT UNA SORPRESA. L´ANNA LA CARLA I JO ELS HI HEM FET UNA CLASSE A LA VANE I EN JORDI , LA VANE HA PUJAT A LA NEU I EN JORDI A LA DARLING.PRIMER ELS HI HE ENSENYAT COM ES FA EL CIRCUIT , DESPRES ELS HI HE FET FER L´HIGIENA , ELS HEM FET CANTAR I HO HAN FET MOLT BÉ , DESPRES ELS HI HE ENSENYAT A POSAR LA MANTA I EL XINXUELO , DESPRES AMB L´AJUDA DE L´ANNA I LA CARLA ELS HEM PORTAT A FER CIRCUIT ,


ELS HI HEM FET ESTIRAR ELS BRAÇOS I TANCAR ELS ULLS , I POSAR – SE A L´ENREVES I DE COSTAT , S ´HO PASSAVEN MOLT BÉ , LA VANE HA RELLISCAT ALGUNES VEGADES I LI HEM FET MOLTES BROMES , DESPRES ELS HEM PORTAT A L´ALTRE PISTA A FER EL TROT . HA SIGUT MOLT DIVERTIT . DESPRES HEM ANAT UNA ALTRE VEGADA A VEURE ELS GOSSETS DE LA NUGUET I HEM DONAT LA CADELLETA QUE ENS AGRADA A LA MAMA I A MI PERQUÈ L´AGAFES EL PAPA I EM PENSO QUE LI AGRADA .MOLTES GRACIES CARLA ANNA SERGI PER AQUEST DIA TAN ESPECIAL UN DIA ELS FAREM LA CLASSE SORPRESA AL PAPA I A LA MAMA PERO EL PAPA QUE PUJI A LA CENDRA JA JA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaja fiestassa Álex!!!
M'alegro que t'ho hagis passat d'allò més bé amb la teva senyu i el seu company.
Una braçada!