El centre

El centre

Fes una burrada per la Marató- Nomes 1 dia!!

Un dia!!!!


Queden molt poques hores per trobar-nos !!!aquest matí tot està una miqueta revolucionat, tot just despuntava el dia he observat que hi havia quelcom diferent. Què deu passar o potser soc jo que estic nerviosa? Allà quieta observant que els prodigis de la natura quan tot desperta amb una harmonía sàviament calculada.
Els ocells a les branques s'espolsen i netegen les plomes, els arbres, fan un petit moviment recol.locant-se com quan ens estirem al matí després d'una bona dormida, els cavalls lentament s'acosten a veure que hi ha de nou. Tot s'esta preparant per demà, ens estan preparant la seva casa per donar-nos la benvinguda a la festa de la solidaritat!! Estan contents de poder participar i acollir-nos a la seva llar.
Si ja se que no he esmentat les burres!!! aiii les burres tant sortir als diaris, a la radio, i voltar per internet ara es pensen que son les estrelles i sabeu que ens tocarà fer d'aquí una estoneta portar-les a la perruqueria, diuen que volen estan ben guapes i elegants.
I els cavalls? que hi diuen em preguntareu, no hi diuen res ja que saben que vindrà molta gent i els raspallaran, pentinaran, amanyagaran, així que n'hi haurà per tots.
Nosaltres ja estem a punt, només en cal que vingueu!





Hem pensat que les nostres burres catalanes podrien ser les grans protagonístes de la Marató, per tant si vols fer-te un foto amb elles, i fer una burrada, vine posa dos Euros a la guardiola de la Marató, posa't bé, una miqueta més a la dreta, perfecte!! Heu quedat genials!!!
Després les penjarem si voleu al blog o a la pagina del Facebook "Fes una burrada per la Marató". Ara si es important fer una cara ben divertida!!



Per començar escalfar motors l'Aleix, la Carla i l'Anna ja se les l'han fet.














Activitats
L'Aleix es un dels millors contacontes del món ens vindrà explicar un conte-
A les 13 hores la Maria ens parlarà de la trementina i fins i tot ensenyarà com fer-ne.
De 15 a 16 Qi Gong amb la Veronique
De 16 a 17 :Incompatibilitats de metalls al cos humà i test neuromuscular, a càrrec de Josep Pineda.

T'esperem el dia 19 de 12 a 17 hores, a la Hipica Arnau- Centre d'Equinoterapia- c/ de la Barraca Nova, La Rubina, Empuriabrava-Castelló d'Empúries.
Coordenades GPS Hipica Arnau: 42°15'18.28" N 3°07'45.53" E‏

Quan més serem més guardioles omplirem, fes una burrada es molt divertit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Dioooooooonz!!!
Quines fotos més simpátiques!
M'encanta aquesta sintonia amb elz burrínunz!!!