El centre

El centre

RECAPTACIÓ PER LA MARATÓ

Avui la hípica Arnau s'ha emplenat de gent i d'activitats a l'aire lliure. Hi ha hagut una gran participació de la gent.
Durant tot el dia s'han fet les activitats de tir amb arc , gràcies els nostres arquers, que oferien el servei de tirar amb arc a tot el que ho desitjava. Que ens han acompanyat durant tot el dia!! Després a la pista central hi ha hagut per un costat les nostres dues burres catalanes " la Rubina i la Juanita", que s'han portat com unes eroïnes. On la gent es podia tirar una foto amb elles, sempre deixant la participació de l'esdeveniment.



A les 13h la Maria ens ha vingut a fer una xerrada sobre la Trementina, que sigut molt interessant, ja que ens ha parlat de les propietats curatives i la manera de fer-la servir. Tot seguit ha vingut el millor narrador de contes del món, el Sr. Aleix ens ha explicat un conte molt llarg i interessant, on ens ha sorprès a tots, a petits i a grans!!



També gràcies a la participació d'en Fèlix s'han fet passejos amb el seu espectacular cavall l'Huracan, on tots els que han volgut han pogut disfrutar de fer alguna volta.



Més tard per donar-li el relleu a l'huracan la Neu també ha estat fent voltes a la gent. Mentre a la Cendra i a la Darling podien fer-els-hi la higiene.



A les 15.30h en Josep Pineda ens ha fet una explicació sobre el test dels metalls, on hi ha hagut una àmplia participació, posant en pràctica els coneixements teòrics que ens havia esmentat anteriorment. També ens ha mostrat com es de fàcil fer el test en el animals, en aquesta ocasió la voluntaria ha sigut la Darling.




I finalment l'Anna, per acabar ens ha fet una activitat de musica, moviment.



I ENTRE TOTS HEM RECAPTAT 566,78 EUROS. MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!!!!

1 comentari:

Jorge Cimadevilla ha dit...

A sido un maravilloso dia y por suerte el tiempo nos a respetado. ahber si el año que viene repetimos acude más gente y podemos mejorar la ayuda economica