El centre

El centre

Una visita especial

Ja fa uns quants mesos, no recordo massa bé..... jo diria que era primavera,  mentre feiem Equinoteràpia vam sentir una veueta shhhh shhhh, epsss soc aquí!!
En Ricart, la Neu la Carla i jo no sabiem que era el que passava, aixi que ens vam acostar al rec i vam veure una granota.
L'Anna la va agafar i ens va explicar que es deia Tienet del rec, que havia nascut a un rec de la Rubina i que de rec en rec  havia anat a parar al rec de costat de la pista.
Es van fer amics amb en Ricart, van passar tota la sessió  jugant i compartint.
Avui novament hem tornar a sentir shhh shhhh eps ajudeu-me que tinc molta fred...
 
 
 
 Era en Tienet del Rec que ha havia tornat a visitar-nos....
 Quina alegria tornar-lo a veure

 Hola Ricart, tinc molta fred amb aquesta glaçada le potetes les tinc ben gelades.

 Aixi que en Ricart ha agafat en Tienet del Rec i se l'ha posat entre les seves mans per escalfar-lo, enviat alè i cuidat.
 
Aviat ha començat a cantar en Tienet estava ben refet del fred,  ens ha explicat que havia anat a recs molt llunyans, conegut nous llocs i viscut moltes aventures..... va estar a punt de ser engolit per un ocell molt gros que a punt va estar d'agafar-lo i sort a que es un gran nadador va poder fugir...En Ricart li ha ensenyat els nostres arbres, màgics.
 
  Explicat que es un dels més vells de la Rubina que quan els nostres avis eren molt joves, l'arbre ja hi era, una branca s'havia trencat i el Ricart i el Tienet li han tret.

També li ha explicat que a l'estiu les branques dels dos arbres màgics es toquen s'omplen de fulles i no es veu el cel.

Es diu que si passes per sota l'arcada que fan aquest arbres damunt d'un cavall i els envies un desig ells s'encarreguen amb les seves grans branques de fer-lo arribar al lloc on tots els desitjos es fan realitat.....