El centre

El centre

EL DIARI DE L'ALEIX 9 de Gener del 2011


Després del dies festius de Nadal, es reprèn l'activitat i per començar bé l'any, el nostre col·laborador Aleix ens ha enviat com va anar la sessió del diumenge 9 de Gener del 2011.

AVUI QUAN HE ANAT A L'HIPICA JA M'ESPERAVEN LA CARLA, EN SERGI I EN JORGE.
HI HAVIA LA IS I L'ARGELADA I M'HAN DEIXAT ESCOLLIR I HE TRIAT A L'ARGELADA, QUE ES L'EUGA D'EN ROGER, ENCARA QUE EN JORGE I EL PAPE ES PENSAVEN QUE AGAFARIA LA IS.
PRIMER DE TOT HE FET L'HIGIENE I DESPRÉS HE POSAT LA SELLA DE MONTAR I EL BOCADO, DESPRÉS M'HE ENFILAT A L'ARGELADA I HE FET EL CIRCUIT.
HI HAVIEN UNS CONOS I UN PONT. L'HE FET VARIES VEGADES. DESPRES HE ANAT A L'ALTRA PISTA I HE ANAT AL TROT.TAMBE HE JUGAT A UN JOC DE PARAULES I HE TINGUT QUE ENDEVINAR ALGUNES PARAULES.
TENÍA QUE ENDEVINAR EL NOM D'UN VEHICLE. LA CARLA I EN SERGI M'ANAVEN DONANT PISTES. M'HO HAN POSAT BEN DIFICIL PERO AMB UNA MICA D'AJUDA HO HE ANAT ENDEVINANT MOLT RAPID. LA PRIMERA PARAULA QUE HE ENCERTAT HA ESTAT AVIO.
DESPRES DE FER LA CLASE LI HE DONAT PA A L'ARGELADA I LI HE DONAT UNA ABRAÇADA BEN GRAN PERQUE HO HA FET MOLT BE. LI HE DONAT UNA MICA DE PA I ELLA EM PERSEGUIA PERQUE EL VOLIA TOT.
DESPRES L'ANNA QUE HA VINGUT MENTRE FEIA LA CLASE, HA AGAFAT LA IS I LA CARLA LI DONAVA MOLTES INSTRUCCIONS. HO HA FET MOLT BE.
DESPRES QUAN L'ANNA HA BAIXAT JO HE PUJAT A LA IS I HE DONAT UNA VOLTA AMB ELLA. DESPRES HE ANAT A VEURE A LA TANZIM A LA SEGADORA I LA FLAUTETA.AVUI HA ESTAT UNA GRAN SORPRESA PERQUÈ ELS PARES HAN PUJAT PER PRIMERA VEGADA A CAVALL A SOBRE LA IS I JO ELS HE PASSEJAT. PRIMER HA PUJAT LA MARE I DESPRES EL PARE. A TOTS DOS ELS HE PASSEJAT JO MENTRE ESTAVEN A SOBRE DE LA IS. GAIREBE LA FAIG CORRE I TROTEM. ELS PARES DIUEN QUE ARA ELLS TAMBE VOLEN APENDRE PERQUE JO ELS HE DEMANAT D'ANAR UN DIA TOTS PLEGATS A FER UN PASSEIG.TAMBE AMB L'ANNA HE ANAT A VEURE ELS CONILLS. ELS PETITETS JA TENEN PEL. EN REX SEMPRE TE GANES DE JUGAR I LA NUGGET TAMBE. EN JOSEP MARIA AVUI S'HA ENDUT UN DELS SEUS CADELLETS.
M'HO HE PASSAT MOLT BE. US DESITJO MOLT BON ANY. JA US ANIRE INFORMANT. ALEIX