El centre

El centre

El DIARI DE L'ALEIX 16 DE GENER DEL 2011Ha sortit un bon solet i l’Aleix com sempre ha pogut fer la seva sessió, avui ho hem fet amb el Cinxuelo, així la transmissió dels moviments, l'escalfor de la Is han sigut la verdadera teràpia per el cos de l'Aleix, mentre hem fet altres exercicis, avui començaven en Lluís i la Carme i l'Aleix ha fet d'instructor, no els deixava passar ni una, ja veig que la meva feina perilla!!

AVUI QUAN HE ANAT A L’HIPICA M´ESPERAVEN LA CARLA , EN SERGI , EN JORGE , L´ANNA I LA MONICA . ABANS DE FER LA CLASSE HE POSAT EL CIRCUIT, CONOS I PALS. HE POGUT MONTAR-LO JO SOL . DESPRES DE MONTAR EL CIRCUIT HE AGAFAT A LA IS I LI HE ENSENYAT PER ON PASSARIEM . DESPRES DE FER EL CIRCUIT I PORTAR-LA CAMINANT L’HE LLIGAT EN EL PAL I LI HE FET LA HIGIENE I DESPRES LI HE POSAT LA MANTA I EL CINXUELO I DESPRES HE PUJAT A SOBRE I EN JORGE HA PORTAT A LA IS, MENTRE JO ANAVA A SOBRE. HE FET ESTIRAMENTS I DESPRES LA CARLA M´HA FET TAPAR ELS ULLS AMB UN MOCADOR I NO PODIAR VEURE RES I QUAN LA CARLA EM DONAVA LES LLETRES JO FEIA MOLTES TRAMPES I DESPRES NO . MÉS TARD VAIG TENIR QUE ESTIRAR ELS BRAÇOS AMUNT I AVALL I ERA MOLT DIFICIL, PERÒ HO HE FET . DESPRES VAIG PORTAR LA IS FINS AL PAL I LI VAIG DONAR PESTANAGUES.
DESPRES ELS PARES HAN FET LA CLASSE DE CAVALL PERQUÈ ELS HE DEMANAT QUE TAMBÉ N'APRENGUIN PERQUÈ UN DIA VULL QUE ANEM TOTS NOSALTRES AMB LA CARLA, EN JORGE, L’ANNA, EN SERGI, LA MÓNICA, EN FELIX I EN JOSEP MARIA, A PASSEJAR A CAVALL.
EL PARE HA PUJAT AMB LA DARLING I LA MARE HA PUJAT AMB LA NEU I JO HE DONAT LES ORDRES AMB LA CARLA. ELS HI HEM FET FER ELS CONOS I DESPRES ELS HEM FET PASSAR PEL PONT . DESPRES ELS HEM FET FER LA HIGIENE I DESPRES ELS HEM FET POSAR LA MANTA I EL CINXUELO I DESPRES HAN PUJAT I HAN TINGUT QUE TANCAR ELS ULLS I SENTIR ELS SOROLLS I DESPRES HAN FET ELS ESTIRAMENT DESPRES HAN POSAT LA MA DRETA EN EL COLL I LA MA ESQUERRA EN EL CUL I DESPRES HAN TINGUT QUE CANVIAR DE POSICIO . DESPRES ELS HEM FET SENTAR MIRANT EL CUL DELS CAVALLS I DESPRES ELS HEM FET SENTAR A LA DRETA I HO HAN FET MOLT BE . DESPRES HAN BAIXAT DEL CAVALL I HAN DESMONTAT LES COSES I DESPRES ELS HI HEM DONAT PESTENAGUES A LA DARLING I A LA NEU QUE S’HO MEREIXEN . LES HEM TORNAT AL CAMP I LA DARLING S’HA REVOLCAT JUAGANT AMB LA SORRA DE CONTENTA QUE ESTAVA.

DESPRES HE ANAT AMB EN JORGE I HEM TOCAT LES CABRETES I HE SENTIT L’ OLOR DEL FORMATGE QUE FAN. DESPRES HE VIST EL GALL QUE ESTAVA PENJAT EN UN PAL I LES GALLINES HAVIEN POSAT 2 OUS . DESPRES HE ANAT A VEURE ELS CONILLETS I HAVIEN CRESCUT MOLT I ELS PETITETS JA TENIEN PEL I ELS HE POGUT TOCAR I AGAFAR-LOS JO VOLIA UN CONILL PERO ELS PARES NO M’HAN DEIXAT PERQUÈ EL MEU GOS, EN JACK ELS PODRIA MENJAR . DESPRES HE VIST A EN DUC QUE ESTAVA MENJANT I A L´HURACANT QUE ESTAVA MOLT CANSAT I HE TORNAT A SENTIR COM RESPIRAVEN I L’HURACAN ESTAVA MOLT CANSAT . DESPRES HEM DEMANANAT HORA PER LA CLASSE DE LA SETMANA QUE VE . JA US ANIRE INFORMANT. ALEIX