El centre

El centre

El diari de l'Aleix 23 de Gener del 2011


Avui diumenge 23 de Gener del 2011, després d'un cap de setmana acompanyats per la nostra pubilla la tramuntana, hem decidit fer una cosa diferent, anar a entendre els cavalls com viuen i com conviuen entre ells, fet que és molt important entendre'ls per després comprendre'ls. A continuació el diari relatat per l'Aleix.AVUI FÈIA MOLTA FRED PERO MALGRAT TOT LA CARLA JA M´HAVIA PREPARAT UNA SORPRESA .
QUAN HEM ARRIVAT A L’HIPICA ENS ESPERAVEN LA CARLA , I EN JORGE . TAMBE VÀREM SALUDAR A EN ROGER , EN JOSEP MARIA I EN FELIX. HEM PUJAT AL COTXE DE LA CARLA I HEM ANAT A VEURE CAVALLS , LA CARLA ENS HA ENSENYAT UN LLIBRE DE LES FOTOS DE LA SEVA EUGA, LA PAIXARDETA QUE ERA LA FILLA DE LA DARLING . ESTAVEN MOLT MAQUES TOTES DUES . HEM ANAT PRIMER A UN CAMP QUE ESTA A SANT PERE PESCADOR , ES UN CAMP MOLT MOLT GRAN I ELS CAVALLS ESTAN MOLT BE . AQUÍ HEM VIST AL PARE DE LA TANZIM QUE ES DIU GERARD ES UN CAVALL PURA RAÇA ESPANYOLA QUE ESTA AMB MOLTES EUGUES UNA ES DIU LOLA TOTS DOS ENS HAN VINGUT A SALUDAR I ENCARA HI HAVIEN MES EUGUES PERO EN GERARD HA SIGUT MOLT CARINYOS . DESPRES HEM ANAT A UN CAMP QUE HI HA AL COSTAT DE CASTELLO QUE ES DIU SANT JOAN DELS ERMS . AQUÍ HEM VIST LES BURRETES HI AVIA LA GITARRA , LA RUBINA QUE SEMPRE ES MENJA LA ROBA I ES MOLT TAFANERA , LA JUANITA I LA SAVANA QUE ES LA MES VELLETA. TOTES ENS HAN SALUDAT . TAMBE HI AVIA L´AISHA QUE ES L’EUGA DE LA CARLA I TAMBE ES FILLA DE LA DARLING . LA CARLA ENS HA EXPLICAT QUE ELS CAVALLS TENEN UN ESPAI DAVANT DE LA CARA, ENTRE ELS ULLS PER ON NO HI VEUEN, ÉS PER AIXÒ QUE QUAN T’ACOSTES A UN D’ELLS MILLOR FER-HO DE COSTAT AIXÍ ET VEUEN BÉ I NO S’ESPANTEN. TAMBÉ ENS VA DIR QUE FAN SERVIR LES ORELLES PER MOLTES COSES. MIRANT-LES PODEM SABER SI ENS ESCOLTEN O SI ESTAN ENFADATS. TAMBÉ ENTRE ELLS ES PARLEN MIRANT-SE LES ORELLES .


DESPRÉS VÀREM ANAR A UN ALTRE CAMP I VÀREM VEURE LES EUGUES QUE ESTAN ESPERANT TENIR POLTRES. ESTAVEN ENFILADES A UN LLOC MOLT DIFICIL DE PUJAR, PERO EN JORGE ELS HI VA ENSENYAR MENJAR I DESPRES DE MOLTA ESTONA ENS VAREN VENIR A VEURE TOTES I LES VAIG TOCAR. LA DIVINA ES UNA D’ELLES. TENIA UNA PANXA MOLT GRAN. DINTRE DE POC NEIXERAN ELS SEUS POLTRES. JA TINC GANES DE CONEIXRE COM SERAN.
ABRIGUE-VOS QUE FA MOLTA FRED I FINS LA PROPERA SETMANA! ALEIX