El centre

El centre

DIUMENGE 10 DE JULIOL DEL 2011

AVUI QUAN HEM ENTRAT A L´HIPICA LA CARLA , L´ANNA I EN JORGE ESTAVEN TREBALLANT AMB UNA NOIA MOLT MACA . COM QUE HEM ANAT MOLT AVIAT HEM ANAT AMB ELS PARES A VEURE A LES BURRETES QUE NO ENS HAN FET CAS ENCARA QUE ELS HEM ENSENYAT LES PASTENAGUES .
LA CARLA RÀPIDAMENT M´HA VINGUT A BUSCAR . I HEM COMENÇAT LA CLASSE AMB LA BOIRA . ARA JA SE QUE LA BOIRA TE LA CUA MES CURTA QUE LA NEU . I JA SABRE DIFERENCIAR-LES JO SOL . HE COMENÇAT AMB L´ANNA I HEM FET EL CIRCUIT A TERRA HE FET EL PONT I LES ZIGUESAGUES . PER NO EQUIVOCAR-ME HE FET UNA ZETA AMB ELS PEUS FINS ELS CONOS I AIXIS HA SIGUT MES FACIL . DESPRES HEM ANAT A FER LA HIGIENE I LA HE FET MOLT RAPID I BE . I AIXI HE POGUT POSAR LA SELLA DE MONTAR . QUAN HE PUJAT A LA BOIRA HE FET UNA VOLTA A LA PISTA GRAN . I DESPRES HE FET UNA VOLTA A LA PISTA PETITA .


I HE COMENÇAT EL CIRCUIT . HO HE FET MOLT BE . DESPRES LA CARLA M´HA FET UN JOC . QUAN ELLA DEIA 1 JO TENIA QUE FER UNA VOLTA GRAN A TOTA LA PISTA . QUAN DEIA 2 TENIA QUE FER LES ZIGUEZAGUES . I QUAN DIA 3 ERA UNA VOLTA PETITA . A QUESTA VEGADA M´HA SORTIT MOLT BE . TINC QUE ANAR MES A POC A POC AMB LA BOIRA PERQUE ELLA ES MES SUAU QUE LA NEU . DESPRES HE ANAT UNA MICA AL TROT JO SOL . DESPRES HE TINGUT QUE RELAXAR LES CAMES . DESPRES HE BAIXAT DE LA BOIRA I HE TINGUT QUE RECOLLIR TOTES LES COSES . DESPRES AMB EN JORGE ENS HEM DIVERTIT MOLT FENT BROMES I M´HA FET RECOLLIR LES CAQUES DE LA BOIRA ..

FINS DIUMENGE QUE VE ALEIX