El centre

El centre

DIARI DE L´ALEIX DIUMENGE 3 DE JULIOL

AVUI QUAN HEM ARRIBAT A L´HIPICA M´ESPERAVEN LA CARLA , L´ANNA I EN JORGE . HI HAVIA UN CAVALL BLANC . NO ERA LA NEU ERA LA BOIRA . LA CARLA M´HA DIT ALEIX VES A AGAFAR EL CAVALL I S´HA QUEDAT BEN SORPRESA QUAN HA VIST QUE JO SABIA QUE NO ERA LA NEU . QUE ERA LA BOIRA . DESPRES US EXPLICARE COM HO HE SAPIGUT . HEM AGAFAT A LA BOIRA I HEM FET EL CIRCUIT .


LA BOIRA ES UNA EUGA MOLT MACA I VA MES RÀPID QUE LA NEU . HEM FET LES ZIGAZAGUES I TAMBÉ TENIA QUE PARAR EN EL MIG DEL PONT I QUE LA BOIRA POSES LES DUES POTES ENTRE ELS DOS PALS . LA CARLA VOLIA QUE JO HO ANES EXPLICANT TOT . DESPRES HEM FET L´HIGIENE I M´HAN FET CANTAR . DESPRES DE FER L´HIGIENE L´HE VESTIT AMB LA SELLA DE MONTAR . I DESPRÉS LI HE POSAT EL BOCADO . I DESPRÉS M´HE PUJAT A SOBRE DE LA BOIRA . HE DONAT UNES VOLTES PER LA PISTA . ARA FEIA MOLTS DE DIES QUE NO MONTAVA AMB LA SELLA . I M´HA AGRADAT MOLT . LA CARLA M´ENSENYA A MONTAR BE . HAIG DE POSAR L´ESQUENA BEN RECTA TAMBÉ ELS TALONS CAP AVALL . LA CARLA DIU QUE LA MAMA TAMBÉ POSA ELS PEUS A L´ENREVES COM ELS PEUS D’UNA BALLARINA . PERO RÀPIDAMENT HO HE FET MOLT BÉ . DESPRES HEM ANAT A L´ALTRE PISTA A ON HABIA EL CIRCUIT . HE FET LES ZIGUES ZAGUES MONTAT A SOBRE DE LA BOIRA . HE NOTAT COM AIXECAVA LES POTES QUAN PASSAVA PER SOBRE DELS PALS . DESPRES HE ANAT A FER EL TROT . I ANAVA MOLT RAPID . LA BOIRA ES MOLT MACA . DESPRES M´HE RELAXAT LES CAMES SENSE POSAR ELS PEUS EN ELS ESTREPS . HE DESVESTIT A LA BOIRA . I LI HE DONAT MOLTES PESTANAGUES .

I ARA US EXPLICARE COM HE SAPIGUT QUE NO ERA LA NEU . MOLT FACIL . SE LI HA ESCAPAT A EN JORGE ABANS DE QUE JO COMENCES LA CLASSE . I COM QUE JO TINC UNES ORELLES MOLT FINES . HO HE SAPIGUT!! .