El centre

El centre

SPECIALS OLYMPICS FIGUERES



Meeting

El Meeting Internacional Special Olympics · Figueres 2010 és una competició per a esportistes amb discapacitat intel·lectual que durant l’any practiquen diferents disciplines.Es celebrarà a la ciutat de Figueres del 22 al 24 d’octubre de 2010 i aplegarà a més 1.300 esportistes acompanyats per més de 260 tècnics, els quals arribaran de Catalunya, Andorra, Aragó, Castella La Manxa, Castella Lleó, Galícia i Madrid, a més de les delegacions d’ Anglaterra, Dinamarca, Gibraltar, Itàlia, Mònaco i Suècia. Uns esportistes ens faran gaudir de les seves habilitats en les següents disciplines esportives: futbol, bàsquet, petanca, atletisme, tennis, tennis-taula, gimnàstica, handbol i natació.

El Meeting ofereix a aquests esportistes l’oportunitat de desenvolupar les seves aptituds físiques i l’esperit de superació gaudint de moments d’alegria i compartint resultats, habilitats i companyia amb els familiars, amb altres esportistes, voluntaris i amb la comunitat en general. També és una oportunitat per retrobar a les persones que durant l’any participen en les diferents competicions organitzades, tant a Catalunya com a les altres autonomies o altres països.

Els principals objectius d’aquest Meeting són tres:

– Dur a terme una competició esportiva per a persones amb discapacitat intel·lectual, visible socialment, amb diverses disciplines i de caire internacional.
– La promoció de l’esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual, sumant beneficis a la seva millora de la qualitat de vida.
– Servir d’altaveu i donar a conèixer al món la realitat de les persones amb discapacitat intel·lectual i per tant, fer visible la capacitat d’integració i la necessitat d’acceptació per part de la societat.

VOLS SER VOLUNTARI?


Tan sols has de seguir aquestes tres passes

1.- Fes click a la imatge de sota de la pàgina web.

2. Descarrega’t el document i empren la butlleta.

3.- Pots deixar-la a l’Oficina del Voluntari o enviar-la per email.

T’esperem!

http://specialolympics.cat/figueres2010/tag/voluntari/