El centre

El centre

Ja tenim 5 anys i ho volem celebrar


Fa 5 anys que vam posar en marxa aquest projecte de teràpies assistides per cavalls. On conflueixen dues passions l'amor per els cavalls i la cura de les persones. L'espai i l'oportunitat que ens va brindar el Josep Maria ho van fer possible.



És un lloc especial prop del mar, a tocar del ritme diari del anar i venir, el moviment quotidià .... Ara un cop entres en l'espai tot canvia, entrem en una mena de bombolla que ens fa viure aquell instant present i on l'únic que es important es qui treballa, el cavall i qui acompanyem en el procés.

Son 5 anys i sembla com si fos ahir, dies de molta fred, o molta calor... de cansament i tot cop el mar ens porta el seu aire de Marinada i ens refresca. O algun núvol s’entossudeix a tapar el sol i els més matiners s'encarreguen de bufar-los i espantar-los i que us he de dir de la tramuntana que fa que ens quedem a casa veient com bufa.

Els cavalls de teràpia la Neu, la nostra unicorn blanc la primera, ella va tenir la paciència suficient per ensenyar-nos poc a poc aquest art del estar present aquí i ara, a aturar el temps i el pensament. La Darling que ens va posar a prova a nosaltres i als nostres nens/es nois i noies, sempre un repte a superar, un feedback que ens feia posar els peus a terra en uns instant, moments d'immensa tendresa i suport.











 

I ara les seves filles han agafat el relleu. L'Aisha filla de la Darling i la Griselda filla de la Neu. Després va venir la Gaia i l'Espurna, que han anat creixent mentre les seves companyes més grans treballaven elles venien a fer entremaliadures..

I dels cors del nostre centre que n'hem de dir no hi ha paraules per poder definir el que hem viscut amb vosaltres, els que hem anar creixent i superant.

A tots els que heu confiat en nosaltres! Gràcies!

Ahhh i ho celebrem diumenge a les 12, a la Hípica Arnau- Unicorn Blanc