El centre

El centre
Estem preparant grups de nens i d'adolescents per fer un grup setmanal  on utilitzant diferents tècniques treballarem els seus potencials.

 Els potencials dels nens i joves son incomptables i tenen un moviment cap a la salut i el creixement. Quan això no es així es que quelcom o algú els hi està impedint.








Tenin presents tots els camps sensorial, afectiu, intel·lectual, social i espiritual i més enllà del símptoma ( problemes a l'escola, relacions socials, alimentació, separació dels pares, mort d'una familiar...) tractem d'afavorir el desenvolupament integral del nen descobrint què és el que està interferint en aquest creixement espontani.

El respecte i l'acceptació en la teràpia com en la vida es fonamental: el nen que és respectat aprèn a respectar, el que és acceptat accepta.
Quan tenim això establim una relació lliure d'invasions, ridículs i agressions.
 

Un altre aspecte important eés el fet de fer-ho prenent consciencia del poder que té sobre la seva vida; del poder que té per modificar-la a través de la presa de consciencia de la pròpia responsabilitat de la seva vida i els seus actes.

Per explorar els recursos personals, potenciar la seva autoestima i confiança, o potser per haver-se detectat conductes de risc que els pares voleu saber com gestionar.

Teràpia Grupal: Grups reduïts on anirem explorant on som, com estem, que sentim i amb això que fem o volem.
 
Teràpia Individual: La terapeuta el nen o jove en un espai segur de confiança i creixement on abordar més íntimament el que està succeint

Treballarem en el Centre de Fisioteràpia Carla Güibas.

Direcció: Carrer Muralla nº33, 17486 Castelló d'Empúries

Telèfon de contacte: 972250745 o 630475744

E-mail: cfisioterapiacarla@hotmail.es


Les fotografíes han sigut agafades d'internet.