El centre

El centre

Pobresa al poder Pobresa, exclusió social, polítiques socials a Catalunya i a Girona.

Integració laboral a la convergent
Des de que vaig llegir al diari el passat 1 d'agost que l'Ajuntament de Girona pensava treure la concessió de les zones blaves a MIFAS per donar-la a una multinacional de Madrid, dir que trec foc pels queixals i avisar a ses senyories convergents que  es tapin les molt honorables orelles quan jo baixi a Girona, és dir poc per descriure el que penso i sento des d'aleshores.

Mai m'hagués imaginat que un govern municipal podia caure tan baix: robar la feina a una entitat social sense ànim de lucre que treballa pels discapacitats. Fins ara tenia dubtes si la seva mediocre gestió era inexperiència, 'obtusisme' o simplement el fruit de la improvisació sumada a la prepotència del qui no té sensibilitat ni vergonya. Ara ho tinc clar: es tracta d'un 'me la porta fluixa' i del 'se me'n fot' de les persones que possiblement ratlla la misantropia.

De res ha servit que MIFAS durant 34 anys hagin gestionat correcta i adequadament les zones blaves i així ho reconeguin l'oposició i els anteriors governs municipals ni que els guanys d'aquesta concessió s'inverteixin en projectes socials i facilitin la vida de persones que pateixen discapacitat (PATEIXEN Alcalde, les discapacitats són per tota la vida, però és clar, a vostè, li rellisca...).