El centre

El centre

El diari de l'Aleix

DISSABTE 12 DE MAIG DEL 2012
DESPRÉS DE MOLTS DE DIES DE NO POGUER ANAR A MONTAR PERQUÈ TENIA MOLTA FEINA PREPARANT COSES PER L´ARIVADA DE LA MEVA GERMANA DEL COR, QUAN HEM ARRIVAT A L´HIPICA UNA MICA TARD PERQUÉ ARA TENIM MES FEINA AMB LA RAQUEL, ENS ESPERAVEN LA CARLA , EN SERGI , LA MONICA I UNA NOIA MOLT SIMPATICA . LA CARLA ENS HA VINGUT A REBRE TAN CARINYOSA COM SEMPRE . I HEM COMENÇAT A TREBALLAR AMB LA NEU . PRIMER HE PREPARAT EL CIRCUIT I HE FET UNES VOLTES AMB LA NEU . DESPRÉS HEM ANAT CAP A LA SOMBRA
PERQUÉ FEIA MOLTA CALOR A FER L´HIGIENE . LA NEU JA TE EL PEL D´ESTIU . ESTA MOLT GUAPA . LI HE EXPLICAT A LA CARLA QUE A L´ESCOLA ESTEM FENT EL CREDIT DE SÍNTESI QUE AQUEST ANY TRACTA DE LA MEDITERRANIA . DILLUNS ANEM D´EXCURSSIÓ A TORROELLA DE MONGRI AL MUSEU MARITIM . TAMBÉ HEM PARLAT MOLT DELS DOFINS I DE LES BALENES . DESPRÉS DE EXPLICAR-LI EL QUE HE FET DURANT LA SETMANA HEM ANAT A VESTIR A LA NEU . LI HEM POSAT LA MANTA I EL XINXUEL.LO . DESPRÉS A LA PISTA HEM FET EXERCICIS D´ESTIRAMENT . AMB ELS BRAÇOS I AMB LES CAMES . DESPRÉS HEM TIRAT LES PILOTES DINTRE DELS TESTOS . I M´HE N’HE SORTIT MOLT BE . DESPRÉS HEM TIRAT ELS AROS DINTRE DELS CONOS . LA RAQUEL M´ANAVA ANIMANT I AMB DEIA BRAVO ALEIX . ES MOLT ENTREMELIADA . I NO HA PARAT FINS QUE LA CARLA LA DEIXAT QUE M´AJUDES AMB ELS AROS . I HO HA FET MOLT BE .
DESPRÉS HA VOLGUT QUE LA PUJES EN EL CAVALL . I LI HA AGRDAT MOLT . I NO VOLIA BAIXAR . DESPRÉS LI HE FET UNA GRAN ABRAÇADA A LA NEU I HE BAIXAT . I DESPRÉS LI HE DONAT PASTENAGUES . HAN VINGUT CORRENTS LA DARLING I LA CENDRA . I LI HE ENSENYAT A LA RAQUEL COM SE LI HAN DE DONAR ELS PREMIS . TENIA MOLTES GANES DE TORNAR . I EM PENSO QUE LA MEVA GERMANA SERA UNA GRAN FAN DELS CAVALLS . FINS LA SETMANA QUE VE ALEIX !!