El centre

El centre

El diari de l'Aleix



Aquest matí l'hi hem fet una prosposta a l'Aleix, hem pensat que ell expliqués cada setmana les seves sessions d'equinoteràpia, les seves vivences, el que sent, el que fa... .i com que l'Aleix és molt trempat ens ha dit ràpidament que si, així que avui comencem de la seva mà "el Diari de l'Aleix". Podrem experimentar a través seu el que és aquesta teràpia. Acostumem a escoltar les veus dels terapeutes i ja toca escoltar les dels qui la reben i la practiquen.

Dia 24 d'octubre de 2010 a les 17 hores l'Aleix arriba a l'Unicorn Blanc.
Acompanyat com sempre dels seus pares, ve rialler, amb moltes ganes de veure a la Tamzin i el primer que fem es anar-la a veure. L'hi torna a explicar el conte, ella el correspon, acostant-se poc a poc, es deixa tocar molt tímidament, però de mica en mica sent que l'Aleix és de fiar i es deixa tocar, acariciar, agafar i fins i tot el petoneja.

HOLA EM DIC ALEIX FA UNS MESOS QUE VAIG A FER EQUINOTERÀPIA A L´UNICORN BLANC , ALLÀ M´ESPEREN CADA DIUMENGE LA CARLA , L´ANNA I EN SERGI . ÉS EL MILLOR DE TOTA LA SETMANA CADA DIUMENGE ÉS DIFERENT M´AGRADA PERQUÈ ESTIC AMB ELS ANIMALS AMB ELS CAVALLS , LES CABRETES , LES BURRETES , ELS GOSSOS , LES GALLINES , I TOTA LA FAMÍLIA ENS HO PASSEM MOLT BE .



PER EXEMPLE AQUET DIUMENGE HEM ANAT PER LA TARDA PRIMER DE TOT VAIG ANAR A VEURE A LA TANZIN QUE ESTAVA AL COSTAT DE LA SEVA MARE SEGADORA ENS VAM FER MOLTES MANYAGUES.
DESPRÉS COM VAM ANAR A LES PISTES ESTAVA EN FELIX AMB EL SEU CAVALL HURACAN I EM VA DEIXAR MONTAR I ANAVA MOLT RÀPID.



DESPRÉS VAIG FER LA CLASSE AMB LA DARLING I VAIG FER LA HIGIENE DESPRÉS VAIG PUJAR SOBRE DE LA DARLING I VAIG FER ELS CONOS I DESPRES VAIG SORTIR A FORA A MONTAR PEL CAMÍ, I EM VAIG TROBAR AMB EN ROGER QUE ÉS UN NEN MOLT MACO I SAP MONTAR MOLT BÉ I MOLTES COSES DELS CAVALLS. ELL MONTAVA A LA PERLA DESPRÉS VAIG BAIXAR DE LA DARLING I VAM TORNAR ANAR A VEURE A LA PETITA TANZIN AMB EN JOSEP MARIA, LA XUS, LA MARIONA I EN ROGER SÓN ELS JEFES DE LA HÍPICA I SÓN MOLTS SIMPÀTICS .



CADA SETMANA LA CARLA EM PREPARA UNA SORPRESA CADA CLASE ÉS DIFERENT LA SETMANA QUE VE US EXPLICARE MES COSES
.

I aquesta es la primera pàgina d'un diari que segur que serà molt interessant per tots i ens ajudarà a comprendre millor el món dels cavalls i les terapies.

5 comentaris:

AnnaMArnau ha dit...

Quina iniciativa més enriquidora i preciosa, Anna, Carla, Sergi, quina sort que tenen de tenir-vos. Bravo a tots 3, Una abraçada GRAN.

Milena

Anònim ha dit...

Sí, Sí Aleix: gràcies per compartir el que vius els diumenges amb els teus amics!
Dóna'ls petons de la meva part.

AnnaMArnau ha dit...

Que bónic el blog de l'Unicorn Blanc i el diari de l'Aleix !! Quina bona idea !!!

David

AnnaMArnau ha dit...

Hola Ana Maria!!

He entrat al blog i he llegit el diari de l'Aleix.
És bonic i gratificant llegir les seves paraules. Li he volgut escriure un comentari però m'han demanat moltes coses (seguretat) que a la biblioteca no he pogut resoldre. Volia compartir amb ell que em va agradar molt el conte així com poder llegir el seu diari, amb les seves emocions i vivències tan sentides...
Senzillament, gràcies Aleix i gràcies Anna Maria...

Un petó,
Enric

felix blanco ha dit...

M´agrada el diari de l´Aleix, I estic orgullos de que ens hagis nomenat a l´Huracan i a mí. yo estic segur que a l´Huracan també li agrada cuand beniu i feu una visita per las cuadras.
Salutacions a tots el amics de el
UNICORN BLANC