El centre

El centre

Experiència a les converses Gironines


Avui ens hem reunit al "Husa Fornells Park" de Girona que és a on es graba el programa de "Converses Gironines". Ens han convidat a dinar, per cert un dinar exquisit. De primer he menjat una lasanya d'escalivada exquisita, de segon pollastre de pagès amb bolets que mai n'havia menjat un de tant bo, i de postres un gelat de fruits de bosc. Realment una atenció privilegiada igual que la companyia amb el Sr. Lluís Arté, el Sr. David Muñoz i el Sr. Josep Victor Gay, que ens han fet sentir com a "casa", tot i que estava una mica nerviosa per no dir molt.
Durant el dinar hem estat parlant de múltiples temes d'interes i fent petites incursions al món del cavall i en el de les teràpies. El que més em va intimidar es trobar-me aquell micro tant gran al davant, i totes dues dissimuladament el vem arraconar poc a poc, que al fer la prova de so, va ser ràpidament rectificat i tornat acostar. Després hem procedit a grabar el programa.
En Lluis ha fet una preciosa introducció dels començaments de l'euguassada, del centre d'equinoteràpia, llavors hem anat conversant i responent les preguntes d'en Josep Victor, en David i en Lluis, ha sigut molt amè i hem intentat transmetre la passiò que sentim pels cavalls i en particular per les terapies assistides per ells.
La veritat es que el programa ha durat uns 50 minuts i ens ha passat molt ràpid.