El centre

El centre

Despertant els sentits



31 d'Octubre de 2010 son les 11.
Aquest matí ens hem llevat i queien gotes, feia vent i ens hem plantejat fins i tot si es podria fer la sessió, però a les 11 els núvols s'han arraconat i lluia un sol radiant.
Ha arribat l'Aleix l'hi hem preguntat amb qui volia fer el treball, amb la Neu, la Darling o la Cendra, ha decidit que seria amb la Darling. I si agafem la Cendra avui!!,l'hi proposo i em contesta, és massa petita!!!

I aquí va el relat de la seva sessió:

AVUI QUAN HE ARRIBAT A LA HÍPICA, PRIMER AMB L´ANNA I AMB EN SERGI HEM FET PASSOS GRANS I HE DONAT UNA VOLTA TOTA SENCERA PER LA PISTA. DESPRÉS HA VINGUT LA CARLA I HEM LLIGAT LA DARLING A LA FUSTA I LI HEM PINTAT LES 4 UNGLES DELS PEUS AMB UN PINZELL, HE ANAT PINTANT MOLT RÀPID .

DESPRÉS LI HE FET L’HIGIENE I HE RASPALLAT EL SEU PEL QUE COSTAVA MOLT DE TREURE I DESPRÉS L´HE PENTINAT I TAMBE COSTAVA MOLT . DESPRÉS HE POSAT LA MANTA A SOBRE DE LA DARLING I DESPRES LI HE POSAT LA CINXA .


DESPRÉS HE MUNTAT SOBRE DEL CAVALL I LA CARLA M´HA POSAT UN ANTIFAÇ I NO PODIA VEURE RES, MENTRE MONTAVA TENIA QUE ENDEVINAR COSES QUE ELLES EM DONAVEM I JO TOCAVA AMB ELS DITS: PRIMER HE ENDEVINAT UN PLATAN, DESPRÉS UNA CEBA , UNA ANOU I UN CACAUET. DESPRÉS HA VINGUT EN JORGE QUE ES EL XICOT DE LA CARLA I M´HA POSAT EN VALENT, QUE ÉS UN GOS MOLT SIMPÀTIC, A SOBRE MEU DESPRES I TAMBE HE ENDEVINAT QUE ERA ELL. DESPRÈS SENSE PODER MIRAR HE TOCAT UNS CABELLS I HE ENDEVINAT QUE EREN DE LA CARLA , DESPRÈS HE TOCAT EL CAP D’EN SERGI I AL FINAL EL CAP DE L´ANNA .



TAMBE AMB ELS ULLS TAPATS L´ANNA M’HA EXPLICAT PUC SENTIR MILLOR ELS SOROLLS . I HE PARAT ATENCIÓ I HE ESCOLTAT ELS OCELLS , EL VENT , LES POTES DE LA DARLING I LES FULLES DELS ARBRES . DESPRÈS M´HE TRET L´ANTIFAÇ I HE FET ESTIRAMENTS AMB ELS BRAÇOS. TAMBE HE DIT LES VOCALS MENTRE MUNTAVA, HE CRIDAT BEN FORT . DESPRÈS ANAVA UNA MICA TROTANT AMB EN SERGI . FINALITZADA LA SESSIÓ HE ANAT A VEURE A LA TANZIM I A LA SEGADORA I A LA GRISELDA . TOTES VOLIEN MOLTES MANYAGUES .



DESPRÈS HE ESTAT AMB EN JOSEP MARIA I EN FELIX I M’HAN DIT QUE HO FEIA MOLT BE . M’HAN PORTAT A VEURE GALLINES I TAMBE HI HAVIA UN GALL MOLT GRAN . TAMBE HE VIST UN CONILL I LES SEVES CRIES QUE HAN NASCUT FA MOLT POC . DESPRES VAIG ANAR A VEURE EN DUC I A L´HURACAN I ELS HI HE DONAT PA I HE TORNAT A POSAR LA MA EN EL NAS D´EN DUC I DE L´HURACAN . M’AGRADA MOLT COM RESPIREN ELS CAVALLS . DESPRES ENS HEM ACOMIADAT DE TOTS I HEM QUEDAT PEL L´ALTRE DIUMENGE . JA US ANIRE INFORMANT.
ALEIX

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Guau Aleix! Això d'anar amb els ulls tapats i sentir les olors i la pressència de tots els animals i les persones ho he fet jo també no fa massa, caminant pel bosc. És una cosa guay guay del Paraguay...jejeje
M'alegro molt, però no saps com, que comparteixis la teva experiència, perquè em recorda el que he fet fins ara i la meva passió per la Natura.
Digues-li a l'Anna que t'ensenyi la foto de "Guerrero luminoso", un burret que és amic meu. El puc veure molt de tant en tant. També tinc un amic-gos que es diu "Roc" i que sempre ve a donanr-nos la benvinguda quan arribem Elisa i jo a Mas de Caret (Tarragona).
Una abraçada!
Records a la Tanzim!!!

margarita ha dit...

gracies per compartir!

margarita ha dit...

Moltes gracies per compartir!

AnnaMArnau ha dit...

La Milena m'ha escrit:

Quin somruire més feliç Aleix, sembla que t’ho passes tan bé, hauriem d’anar tots de vegades amb els ulls tancats, perque si que és veritat que els sentits s’amplien ! Gràcies per compartir-ho. Una abraçada.

Milena

felix blanco ha dit...

Ah carai, per aixo el diumenge a la tarda he vist a la darling i e pensat.mira que pulits te els cascos.
Molt bé, molt bé. i al final ba quedar un dia perfecte per anar a la hipica.
Adeuuuu.