El centre

El centre

Martina


Fa pocs dies vaig parlar amb ella em va enviar un missatge que estava malalta que tenia un càncer i que volia parlar amb mi.
 Vam parlar una estona ( es barallava amb les infermeres just quan la vaig trucar..) Que estava en tractament de quimioteràpia, vam quedar que parlaríem quan estigues més recuperada, no s'ha recuperat.

Avui m'han enviat un missatge comunicant la seva partida.Amb ella vaig aprendre la comunicació amb els cavalls d'ànima a ànima, una setmana totes dues soles molt a prop de Teide, compartint coneixements, experiències aprenentatge.

Vam col·laborar en una formació fa un parell d'anys i el treball que vam fer va ser molt important per totes les participants.

Fa dies que em ronda fer un taller a desembre i penso que potser la seva ànima m'ha passat el relleu per seguir el que vaig aprendre amb ella.

Estic trista, emocionada, m'hagués agradat poder-la abraçar, acompanyar tot i que a ella l'hi agradava fer les coses sola, no mostrar la seva vulnerabilitat... i ja veus ni temps per acomiadar-me.

Descansa en Pau entre les ànimes dels cavalls que tan estimaves.

 
 

Equitherapie à Tenerife from Resilience Images on Vimeo.