El centre

El centre

FES T ÀNIMA' T 2011


Organitza deixalatevaempremta.org,
en col·laboració de l’Ajuntament d’Hostalric, continuant amb el projecte de donar a conèixer diversitat d’alternatives per una vida més sana i natural, organitzem “La Fira de Teràpies Alternatives i Sostenibilitat”
els propers dies 18 i 19 de Juny de 2011.

Amb la intenció de celebrar una mostra informativa i demostrativa de diverses activitats, teràpies, professionals, centres i molt més, sempre complementaries a la medicina tradicional.Ademés en aquesta nova edició volem incorporar noves especialitats : Bio-Hort, Desenvolupament Sostenible, Bioconstrucció, Menjar Sà, i Turisme Responsable

La intenció és donar a conèixer, de diverses maneres, activitats, tècniques, exercicis, meditacions,.... amb professionals dels sectors i donar a conèixer, tant les activitats com els professionals, per poder posar en contacte, el públic interessat, amb els professionals.

Deixa la teva empremta.og, us ofereix aquesta fira en una nova població emblemàtica de Catalunya, Hostalric, un poble ple d'història, cultura, indrets per visitar .

Posem a la vostre disposició espais interiors i exteriors , ademés d'un espai tipus amfiteatre magnífic, amb butaques que s'amaguen automàticament per donar espai a tallers actius, equip de so i vídeo professionals on podeu donar conferències, concerts, projecció de vídeos o el que cregueu que podeu aportar-hi i pugui ser interessant, durant el cap de setmana complet.


http://www.festanimat.com/Presentacion.html

L'objectiu és fonamentalment humanitari i sense ànim de lucre, el ingressos obtinguts de les vostres inscripcions seran destinats a finançar la publicitat i organització del esdeveniment.