El centre

El centre

Diari del dia 22 de Maig 2011


AQUEST MATI FEIA MOLTA CALOR. QUAN HEM ARRIBAT JA ENS ESPERÀVEN LA DARLING I LA CENDRA.
LA CARLA ESTAVA BUSCANT A LA NEU I A L’HIDALGO. DESPRÉS HA VINGUT LA RAQUEL I M’HA ENSENYAT UN PLÀNOL. DESPRÉS HA VINGUT LA CARLA AMB LA NEU, PERÒ L’HIDALGO NO HA VOLGUT VENIR.
RÀPIDAMENT HEM COMENÇAT LA CLASSE. PRIMER HE DIBUIXAT UNA CARA. TENIA QUE SER LA MEVA, M’HE DIBUIXAT CONTENT. DESPRÉS M’HAN ENSENYAT UN PLANOL I JO TENIA QUE POSAR ELS PALS I ELS CONOS EN EL LLOC ON SORTIA EN EL PAPER I AIXI HO HE FET.
A CADA CONO HE TINGUT QUE POSAR UNA LLETRA. DESPRES HEM FET L’HIGIENE DE LA NEU. HE FET QUE LA CARLA I LA RAQUEL M’AJUDESSIN.
DESPRÉS HE VESTIT LA NEU I LI HE POSAT EL CINXUELO I HE PUJAT A SOBRE. LA CARLA PORTAVA LA NEU. HE TINGUT QUE DIR NOMS DE COSES I DE CIUTATS CADA VEGADA QUE PASSAVA PER UN CONO. HE DIT GIRONA, VALÈNCIA, OLOT, FIGUERES I BARCELONA. DESPRÉS HE TINGUT QUE DIR COSES DE MENJAR AMB LES MATEIXES LLETRES. LA MAMA QUAN JO NO HO SABIA EM XIBAVA LES PARAULES I LA CARLA L’HA ENXAMPAT.
HE FET GIMNÀSIA A SOBRE LA NEU I HE ANAT CANVIANT DE POSICIONS FENT LA VOLTA AL MÓN I M’HE POSAT DE GENOLLS.LA DARLING COM QUE L’HIDALGO NO HA VINGUT NO PARAVA DE BUSCAR-LO I LA CARLA L’HA TORNAT A DEIXAR EN EL CAMP PERQUÈ POGUÉS ESTAR AMB ELL. HA SORTIT BEN RÀPID CORRENS.
AVUI M’HE DIVERTIT MOLT, MENYS QUAN EM PICAVEN ELS MOSQUITS. DESPRÉS QUAN MARXAVA M’HE TROBAT AMB EN JOSEP MARIA I EN FELIX I HE PARLAT AMB ELLS.
LA SETMANA QUE VE NO US ESCRIURÉ PERQUÈ ESTARÉ AMB ELS PARES EN EL CONCERT DE LA SHAKIRA A BARCELONA. FINS AVIAT. ALEIX