El centre

El centre

El primer aniversari


El diumenge dia 24 d'abril celebrem el primer aniversari de l'Unicorn!

Fa un any amb un grup de familiars i amics vam plantar la llavor d'aquest centre, la vam regar amb gotetes d'alegria, il.lusió, esperança, amor, emocions, bon humor, diversió i amb una fita en comú, crear un espai on es quedin enrere moltes de les limitacions en que ens trobem dia a dia fora d'aquí; un lloc on tot es possible. On la Natura, els Cavalls, l'Espai i el nostre compromís; van teixim una xarxa amb fils de molts colors on tots hi tenim cabuda. Les caigudes el petits pasos enrera son el punt de partida del començar aixecar-se o aprendre a caminar de nou.
Cada sessió ens omple de joia i satisfacció, totes les fites, els reptes aconseguits fan que el nostre projecte en el que hem cregut des del primer dia es vagi fent una realitat, amb els nostres cavalls de teràpia aprenem i ens ensenyem mutuament, ens impliquem i sentim les emocions. Junts respirem i acompasem el ritme del nostres cors, afinant els instruments per interpretar la melodía més bella, la de la nostra vida
Es per això que us volem fer saber que el diumenge dia 24 a les 17 hores celebrem el nostre primer aniversari, el primer de molts i molts que en vindran, a tots el que heu estat presents especialment en Josep M que ens permet que això es faci realitat, als que venen a fer sessions als que els acompanyen, als que ens segueixen i als nostres amics que ho sou tots, us esperem!

La Hípica Arnau amb els de l'Unicorn: Carla, Sergi, Anna, Jorge i Mònica



Ilustración: Nancy Lane

2 comentaris:

el racó del d'aquí, d'allà ha dit...

Per molts anys!!!
ona, maria i anna

AnnaMArnau ha dit...

Estimada Anna M,

Em sento afortunada d'haver estat present en la plantada d'aquesta llavor.
Igualment em sentiré molt honrada de poder estar en el 1er aniversari, i encara que d'una manera molt silenciosa, em trobo formant part d'aquesta xarxa de colors.

Gràcies per haver-te creuat en el meu camí.

Lídia.