El centre

El centre

Descenso al Infierno-

Verkami Descenso al Infierno

Avui han acceptat el curtmetratge d'en Sergi a Verkami, ara falta la darrera empenta, ens cal la vostra energía per tirar-ho endavant.
Com podeu veure no calen gran quantitats, tots suma!

http://www.verkami.com/locale/es/projects/5858-ultimo-empujon-para-el-western-descenso-al-infierno

La Grisela i l'Aisha les noves generacions....

 
 
 
 
Els fills sempre superen als pares... i com ho fan? mirant cap endavant, cap a la vida,  mostrant la seva autenticitat i originalitat.
Quan això es produeix els pares-mares senten que el riu de la vida segueix el seu curs, manifestant-se un fluir constant..
 
 


La Griselda es filla de la Neu. La Neu es una euga de teràpia, es de la Carmarga i molt estimada entre els nens i pares que venen a teràpia.
Mentre estava gestant la Griselda la Neu seguia fent teràpia i un cop va néixer la Griselda participava activament, cercant dins les bosses dels pares a veure que trobava, jugant amb ells... Ara ja s’està preparant per poc a poc anar-se incorporant a les sessions.






 
 

L'Aisha es la filla de la nostre estimada Darling, ja fa uns mesos que l'ha substituït en el seu paper d'egua de teràpia.
Es immensament poderosa i fa que les persones que fan teràpia amb ella sentin que els transmet aquest força, els ajuda augmentar l'autoestima i com no podria ser d'altre manera a superar molts reptes.



Por qué los bebés de Finlandia duermen en cajas de cartón

Durante 75 años, las mujeres embarazadas en Finlandia han recibido cajas de cartón del Estado. Es como un paquete inicial con ropa, sábanas y juguetes que a su vez puede ser usado como camita. Muchos argumentan que esta política ha ayudado a que al país nórdico sea una de las naciones con menor tasa de mortalidad infantil en el mundo.

Se trata de una tradición que data de la década de los años 30 y busca dar a todos los niños finlandeses, sin importar su condición social, un comienzo de vida equitativo.



El paquete de maternidad, un regalo del gobierno, está disponible a todas las que esperan un bebé.

Contiene monitos, sacos de dormir, ropa para el aire libre, productos para el baño, así como pañales y un colchón pequeño.

Con el colchón en el fondo, la caja se convierte en la primera cama del bebé. Muchos niños tienen su primera siesta dentro la seguridad que brindan las paredes de cartón.(leer más)

http://www.bbc.co.uk/mundo/noticias/2013/06/130604_salud_recien_nacidos_cajas_carton_gtg.shtml?SThisFB
 

Pasturant a l'aigua



Gabriela Danciu, ha fotografiat els nostres cavalls l'Estany d'Europa, pasturant a l'aigua

Per molts anys Gaia

 Avui la Gaia ha fet un any