El centre

El centre

Los caballos


Los caballos forman parte de nuestro imaginario colectivo. Carl Jung decía que simbolizaban la fuerza y la vulnerabilidad al mismo tiempo. Para muchos de nosotros, el vaquero en su caballo representa la imagen de la libertad y los horizontes infinitos donde todo es posible. Los caballos son grandes, fuertes, poderosos y a la vez elegantes, bellos armoniosos. Los caballos inspiran respeto pero también ternura. Con el caballo podemos trabajar la capacidad de emocionar y conmover; ante él, nos despojamos de nuestras máscaras y todos somos iguales, y él sólo aceptará una comunicación que provenga de nuestra verdadera esencia.
Los caballos tienen propiedades sorprendentes que brindan un feed back inmediato y honesto sobre aptitudes tales como la comunicación, la coherencia, la presencia, la confianza y la autenticidad, información preciosa para el conocimiento del individuo y el trabajo del terapeuta.
La intención es chequear frente a los caballos el desarrollo de competencias y habilidades tales como la tolerancia al estrés, el autocontrol, la confianza, la orientación al logro, el liderazgo, la empatía y la comunicación no verbal entre otras, además de disfrutar de este precioso animal, sentir todo su poder y conectar con nuestro ser interior.

La Darling i una malfactora

Ver DSC05411.jpg en presentación
La Darling i la Carla també fan de bandides a la pel.licula d'en Sergi!

Del bosc al cel, del cel al bosc, i jo al bell mig

Va mirar al cel i els va veure.

Eren uns ocells grans, diferents. Artificials? Es movien pel cel però no volaven. Simplement obrien un globus i es deixaven caure suaument. Des d'aquell camí màgic, acompanyada de la música de la natura, els mirava i pensava que volia ser un d'ells. Travessar els núvols i veure-ho tot des d'una altra perspectiva. De ben segur era una sensació agradable, alliberadora. Aixecava la mirada del full i ja no hi eren. Els ocells artificials havien arribat a terra.

Una brisa suau es despertava i acariciava el seu cabell mentre li xiuxiuejava a cau d'orella que seguís el camí. Mentre continuava gaudint de la passejada pensava que sí, volia disfressar-se d'ocell i saltar, que no es pot viure sempre amb aquesta sensació de vull però tinc por, no puc o no sé, i és que el bosc li transmetia una energia especial. Mirés on mirés, només veia/sentia coses boniques i estava contenta de ser-hi, allà. Només ella i les seves sensacions. Sola, sí, però amb els detalls del bosc que es feien presents a cada instant. Ara uns lliris preciosos, ara una papallona de color blanc. Cinc ocells curiosos que passaren volant davant seu, i a la dreta un grup de cavalls amb els aiguamolls de fons. Un passadís verd d'arbres i els rajos de sol i les ombres jugant a fet i amagar. En efecte, acompanyada pel bosc i pel seu silenci, que no és silenci, és la música de l'univers que transmet forces, ganes i pau.

Va mirar al cel i els va tornar a veure.
Sortia del bosc amb un somriure. L'havia encantat, i és que els boscos ja ho tenen això, són màgics. Ara pensava que algun dia ella seria un d'ells.

El diari de l'Aleix

DISSABTE 12 DE MAIG DEL 2012
DESPRÉS DE MOLTS DE DIES DE NO POGUER ANAR A MONTAR PERQUÈ TENIA MOLTA FEINA PREPARANT COSES PER L´ARIVADA DE LA MEVA GERMANA DEL COR, QUAN HEM ARRIVAT A L´HIPICA UNA MICA TARD PERQUÉ ARA TENIM MES FEINA AMB LA RAQUEL, ENS ESPERAVEN LA CARLA , EN SERGI , LA MONICA I UNA NOIA MOLT SIMPATICA . LA CARLA ENS HA VINGUT A REBRE TAN CARINYOSA COM SEMPRE . I HEM COMENÇAT A TREBALLAR AMB LA NEU . PRIMER HE PREPARAT EL CIRCUIT I HE FET UNES VOLTES AMB LA NEU . DESPRÉS HEM ANAT CAP A LA SOMBRA
PERQUÉ FEIA MOLTA CALOR A FER L´HIGIENE . LA NEU JA TE EL PEL D´ESTIU . ESTA MOLT GUAPA . LI HE EXPLICAT A LA CARLA QUE A L´ESCOLA ESTEM FENT EL CREDIT DE SÍNTESI QUE AQUEST ANY TRACTA DE LA MEDITERRANIA . DILLUNS ANEM D´EXCURSSIÓ A TORROELLA DE MONGRI AL MUSEU MARITIM . TAMBÉ HEM PARLAT MOLT DELS DOFINS I DE LES BALENES . DESPRÉS DE EXPLICAR-LI EL QUE HE FET DURANT LA SETMANA HEM ANAT A VESTIR A LA NEU . LI HEM POSAT LA MANTA I EL XINXUEL.LO . DESPRÉS A LA PISTA HEM FET EXERCICIS D´ESTIRAMENT . AMB ELS BRAÇOS I AMB LES CAMES . DESPRÉS HEM TIRAT LES PILOTES DINTRE DELS TESTOS . I M´HE N’HE SORTIT MOLT BE . DESPRÉS HEM TIRAT ELS AROS DINTRE DELS CONOS . LA RAQUEL M´ANAVA ANIMANT I AMB DEIA BRAVO ALEIX . ES MOLT ENTREMELIADA . I NO HA PARAT FINS QUE LA CARLA LA DEIXAT QUE M´AJUDES AMB ELS AROS . I HO HA FET MOLT BE .
DESPRÉS HA VOLGUT QUE LA PUJES EN EL CAVALL . I LI HA AGRDAT MOLT . I NO VOLIA BAIXAR . DESPRÉS LI HE FET UNA GRAN ABRAÇADA A LA NEU I HE BAIXAT . I DESPRÉS LI HE DONAT PASTENAGUES . HAN VINGUT CORRENTS LA DARLING I LA CENDRA . I LI HE ENSENYAT A LA RAQUEL COM SE LI HAN DE DONAR ELS PREMIS . TENIA MOLTES GANES DE TORNAR . I EM PENSO QUE LA MEVA GERMANA SERA UNA GRAN FAN DELS CAVALLS . FINS LA SETMANA QUE VE ALEIX !!

Per molts anys!!!



Aquest mes estem de celebracions, primer l'Eric i



després la Carla
Per molts anys!!!!!!!!!!!!!


Crianza


Magnífica fotografía de la eurodiputada italiana Licia Ronzulli que ha escandalizado Flandes, yendo a la europarlamento con su hijo en varias ocasiones. Ojalá imágenes como ésta sirvan para permitir que madres e hijos no se separen como mínimo durante el primer año de vida!
                                          Fuente: Sociedad Civil
Sociedad civil es un proyecto de periodismo ciudadano y participación sin ataduras,